Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Domuz Gribi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Domuz Gribi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 2 Dakika önce Saat 20:00
Kulak ağrısı olduğunda, İliaidn'i mutlaka 5 gün kullanın. Ağrı ilk gün geçse bile 5 gün kullanın.
Yukarı Dön
serpilmeng Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı serpilmeng Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 43 Dakika önce Saat 01:19
Hocam, gun icinde bir kac defa kulaginin agridigini soylemisti, atesinin de yukseldigini yazmistim. Aksam saatlerinde atesi kendiliginden gecti. Sag kulaginin daha az duydugunu, agzini actikca kulagindan ses geldiğini soyleyince “Kulaktan kulaga” oynayarak duymasini test ettim. Gercekten sol kulaga nazaran daha az duyuyordu.

Uyku oncesi İlliadin dozunu uygulayacakken kulak kepcesinde birikinti gordum. Kulak cubugunu islatarak akintiyi bir pecete uzerine aldim, ekte fotografini yukluyorum.

Hocam eski mesajlarda bazen sadece İlliadin uygulamayi, 
bazen İlliadin + 4 saatte bir 10 damla Serum fizyolojik uygulamayi, 
bazen de İlliadin + Bactrim uygulamayi tavsiye etmissiniz. 

Anladigim kadariyla ben İlliadin + Serum Fizyolojik olani yapacagim. Dogru anlamis miyim? 

Ayrica grip sonrasi iyilesme sureci diye yorumlasam hata yapmis olmam degil mi? İleride farkli sorun cikarir mi? 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.