|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
minedefne
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Kas 2014 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı minedefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sut proteini alerjisiGönderim Zamanı: 18 May 2016 Saat 15:56 |
|
Kadir hocam oglum 13.subat.2016 dogumlu 50cm ve 3750 dogum kilosu.simdi 7200gr ve 65cm.
Yalniz emeeken gurultulu sivi kaka yapiyor.1.ay sonu fiskirtarak burnundan dahil kusmaya basladi.hirilti gaz emmeme kendini geriye atma uykusuzluk ve her bezinde kaka skintisiyla cocuk gastroya gittik.kanda aleeji negatif cikti.ama kusma bitmedi ben sut urunleri diyeti yaptim.cocuk doktoruna gittik kakada redukten pozitif ph 6. Laktiz eksiklogi dedi.laktazim ve biogaia verdi. Idrar kulturunde 100bin ureme dedi klomaks verdi 10gun kullandik.kusma yok denecek kadar azaldi.ayrica agzina surekli kusmuk gelmesi gevis gerirmesi icin reflu dedi ve motillum ve gaviscon infant basladik. Ama hala cok kaka yapiyor.ilk 2 ay 1400 er gram almisti.3.ay cok az aldi bu duruma ne diyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2016 Saat 19:48 |
|
Butun sikayetleri; anormal fazla yemesine bagli!!!
1- 3 aylik kilosu; 6.2kg'dir. 1 kilo fazasi var. 2- Kakasi tamamen asiri yemesine bagli. 3- Cocuklarda; Laktoz enzimi eksikligi OLMAZ... Hangi geri zekali soyledi ise, ona aynen iletin. 4- Erkek cocuklarinda; IYE olmaz.... O idrar tahliline bir daha bakin, NITRIT: (-) oldugunu goreceksiniz. Dunyada bir tek Turk doktorlari idrarda Lokosit goruldu diye IYE var derler. 5- Tabiiki cok kaka yapacak.... Yoktan var etmek, bir tek Allah'a mahsustur. Ne girerse, o cikiyor. Bir gunde yedigi sut+mama toplami: 600ml'den fazla olmasin. Bak gor her sey nasil duzeliyor. Kabahatin buyugu sizde: Ne diye Turk Cocuk doktorlarini adamdan sayip da dediklerini yaparsinizki!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2016 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
minedefne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı minedefne
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2016 Saat 09:00 |
|
Hocam cok sag olun peki hocam 3.ay kilo aliminin yariya dusmesi de cok yemekten.mesela ben dun peynir yemeye basladim dun ve bugun fiskirtarak kustu yine.ve hic uyumadi gece kivrandi durdu.
Ilaclarin hepsini keseyim mi hocam.inanin doktor bulamiyorum kac doktora goturduysem her kafadan baska ses.bir de hocam dil bagi var ama dilini dudagina kadar cikarabiliyor.kestirelim mi.biberon ve emzik almiyor agzina degince ögüruyor dil bagindan mi acaba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2016 Saat 17:25 |
|
1 kilo fazlasi olan 3 aylik bir cocukta,on planda; cok yemeye bagli kusmalar dusunulur. Once bir yediklerini azaltin, gerisini sonuca gore dusunuruz. Sakin "Dil bagi" ni kestirmeyin. Bu konuyu cok anlattim, eski mailleri bir arastirin.
|
|
![]() |
|
minedefne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı minedefne
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 May 2016 Saat 22:19 |
|
Cok sag olun hocam oyle yapacagim.
Hocam bir de hidroseli var.basta bir testis inmemisti simdi de hidrosel gecmiyor bazen yok oluyor bazen iyice sisiyor patlayacak gibi.bu omza takilan ana kucagina koysam zarar gorur mu yumurtaliklari falan.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2016 Saat 07:56 |
|
Banyoda, sicak kuvetin icinde; eger her iki testis de ele geliyorsa, hicbir mudahale gerekmez. Hidrosel; kendioliginden duzelir. Aa kucakina koyabilirsiniz. Erkekler, torbalarinin USTUNE oturmazlar.
|
|
![]() |
|
minedefne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı minedefne
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2016 Saat 23:32 |
|
Tamam hocam cok tesekkur ederim.oglani dediginiz gibi az emziriyorum dun 2 kere fiskirtarak bugun de 1 kere fiskirtarak diger emme sonralari az az kustu
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|