Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabakulak ve kızamık hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKabakulak ve kızamık hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan10 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: Kabakulak ve kızamık hakkında
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 14:36
Merhaba Doktor Bey bir soruyla değerli vaktinizi alacağım cevabınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
15 yaşında bir oglum var sadece suçiçeği geçirdi.Kabakulak ve kızamık gibi başaka bir hastalık geçirmedi.4 yaşında birde ufaklıgımız var o bu hastalıkların hiçbirini geçirmedi.Küçüğümüz kabakulak veya kızamık çıkarırsa büyükte bir etkisi olur mu etraftan duydugum kadarıyla kabakulak tehlikeli olabiliyormuş ileri yaşlarda bunu hep soracagım unutuyorum fikirlerinizle bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119622
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 18:32
1- 15 yasindaki oglunuz;KKK asisini oldu ise, bu hastaliklari hic gecirmeyebilir. 4 yasindakininde KKK asisini olmus olmasi gerekiyor, oda asili ise, korkacak bir durumunuz yok. Bir zamanlar, bu asilarin aleyhinde konusup, Otizm yaptigini iddia eden  sarlatan doktorlar vardi. Onlarin sacmaliklarina kanipta asilari yaptirmadi iseniz, hemen ikisine de yaptirin.
2- Kabakulak; tehlikeli olamiyor. Kabakulagin yaptigi Orsit denilen testislerin tutulmasi tehlikeli olabiliyor. Onunda testisleri iki tarafli  tutmasi gereklidir. Testisler tutulmadan tek basina Kabakulak tehlikeli degildir. Sarlatanlarin sacmaliklarina kulak asmayin.
Yukarı Dön
canan10 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2012 Saat 01:04
evet Doktor Bey dediğiniz gibi tüm aşılarımızı eksiksiz yaptırdık.Büyük oğlumda tam hatırlamıyorum ama özel olarak yaptırmıstık bu 3 lü aşıyı korkulacak bir durum olmadıgına sevindim.Çok teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.