Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - küçük göz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumküçük göz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 203
Mesajın Direkt Linki Konu: küçük göz
    Gönderim Zamanı: 03 Tem 2012 Saat 01:09
1. hocam 3 aylık bebeğimin bir gözü daha küçük görünüyor, ben farketmemiştim kontrolde doktoru bir gözü daha küçük görünüyor farketmedinizmi dedi, daha sonra biraz kontrol etti, aynı küçük değil sorun yok dedi. Ama ben o günden sonra dikkat ediyorum tek gözü daha küçük görünüyor, annemde farketmiş oda söyledi. ne yapalıyız hocam, düzelirmi, önemli bişeymidir bu?

2. hocam bide 21 aylık kızım var, çok yaramaz, hareketli dediğim dedik bir kız, uyanıkken hiç rahat edemiyoruz. Sorun sürekli annemin ayağının üzerine çıkıp poposunu sürtmesi, ilk zamanlar bırakır diye fazla umursamadık ama sürekli bu hareketi yapıyor. Annem bizimle kalıyor hep onun ayağını tercih ediyor nedense, annem çok sinirleniyor bu duruma, doktora götür ben hiç böyle bişey görmedim diyor, kusura bakmayın da sapık diyor kızıma.  nasıl davranıcağımı şaşırdım, pedegog görsünmü hocam, yardım edin lütfen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Tem 2012 Saat 20:00
1- Sakin; "Goz kapagi" dusuk olmasin? Ikisi farkli seyler. Bir Goz doktoru gorsun. Ben hic "kucuk goz'e " rastlamadim....
2- Bazi cocuklarda; bu sekilde, "masturbasyon" gorulebiliyor, sapiklik hic degil, cinsellikle hic alakasi yok, anneniz bir muddet ayaklarini altina alip otursun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 01:24
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 01:26
hocam resim gönderdim, bakarsanız sevinirim, sağ göz daha küçük, resimde daha küçük duruyor birazda kısmış galiba normalde daha büyük, burda iyi göz doktoru yok, gerekirse ankaraya giderim. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 06:04
Kucuk gozu buyutme tedavisi diye bir sey yok.
1-Allahaskina; resimden bile belli oluyor, sag gozun acikligi ile sol gozun acikligi birmi?
2- Hadi bunu degerlendiremediniz, elinizle ust goz kapagini kaldirinda bir bakin bakalim, o goz kucukmu??? Bunu o doktor olacak olanin yapmasi gerekirdi.
3- Sadece goz kapaginda dusukluk var o kadar.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Tem 2012 Saat 06:05
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 13:46
hocam çok teşekkürler, burdaki doktor kızım bir aylıkken kusuyor diye götürdüğümde mide bulantısı ilacı veren bir doktor, allahtan siz varsınızda çocuklarımı sağlıklı bir şekilde büyütüyorum

bu göz kapağı hep böylemi kalacak, yapacak birşey yokmu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2012 Saat 19:29
Goz kapagi dusuklugunun sebebini bilmek lazim. Bazen dogum esnasinda baski neticesi olabiliyor, bazen kendiliginden oluyor, takip edelim... Simdilik dokunmayin, ilk firsatta bir Goz doktoru gorsun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.