Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt protein alerjisi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSüt protein alerjisi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2016 Saat 21:36
Merhaba Kadir Hocam,

Ağız kenarlarındaki kızarıklıkların geçmesi için birkaç gün bekledim ve tekrar yoğurt verdim.Gördüğüm kadarıyla aynı kızarıklıklar oluşmadı bir kaç gündür defalarca yoğurt vermeme rağmen.Siz de gönderdiğim resme bakıp değerlendirirseniz çok memnun olurum doktor bey.

2.resimde ise sırtında ve kol ve bacaklarda yer yer bu döküntülerden var.Bu döküntüler ek gıdaya geçmeden de vardı.Sizce bunlar nedir?

1) http://i.hizliresim.com/DJP9dy.jpg  

2) http://i.hizliresim.com/R30BOG.jpg

Cevabınız ve değerli vaktiniz için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2016 Saat 22:13
Demekki, allerjisi filan yokmus...
Turkiye'de konulan "allerji" teshislerinin cogu palavradir.
Gordugunuz dokuntuler; asiri sicak tutmaya bagli; Isilik dokuntuleridir. Hergun banyo yaptirin, serin
tutun, az giydirin.
Yukarı Dön
Mucize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mucize Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2016 Saat 23:11
Şöyle bir ohhh çekiyorum değerlendirmenizle hocam...O halde sırayla, süt, yumurta da deniyorum.
Allah sizden razı olsun, size ve tüm ailenize her daim sağlık sıhhat huzur versin.
Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.