|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
umut2006
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gelisimGönderim Zamanı: 23 Haz 2014 Saat 09:18 |
|
Iyi günler hocam. 3 ay 16 gunluk erkek bebegim 2910 gr dogdu.2720 ile hastaneden taburcu olduk.su anda 64 cm boy7300gr.oldu.sadece anne sütü aliyor.bugunlerde emmeye istekli degil en fazla 5 dk emip bırakıyor. Sizce gelisimi nasil..bir de rotavirus aşısı yaptirmamiz sart mi..tesekkur ediyorum simdiden..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2014 Saat 10:34 |
|
1- Su anda;800gram fazlasi var. 3.5 kilo doganlara gore: Hem acigi kapatip yetismis hemde gecmis..Anne sutune devam, yas ilerledikce, cocuk kuvvetlendikce, memenin isini daha cabuk bitirdiginden, eskisi kadar memede kalmaz.
2- Rotavirus asisi icin zaten gec kaldiniz, 3.5 ayi gecirdiniz, artik bu saatten sonra yapilmaz. |
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2014 Saat 18:58 |
|
3 AY 15 GÜN 3,5 AY YAPMAZ MI? 1 GÜN BİLE GEÇMEMESİ Mİ GEREKİRDİ? YOKSA BENMİ YANLIŞ ANLIYORUM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2014 Saat 19:23 |
|
HEMEN, bugun-yarin yaptirabilirseniz, olur.. Birde, en son yapilan asidan sonra 30 gun gecmis olmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
umut2006
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 00:00 |
|
2._4.ay,3._5.ay,4._6.ay gibi periotlarla yapilabilir demisti saglik ocagindaki dr.bende 4.ay asisi ile birlikte yaptirayim diye düşünmüştüm. .demekki gec kaldim. Birde hocam buyuk ogluma ( 8 yas) su çiçeği asisini ozel yaptirmistik.asiri dokuntulu su cicegi geçirdi kresteyken.o yuzden asilara tereddutlu yaklasiyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 09:25 |
|
Sucicegi asisi gibi "Canli asilar" cok ozelligi olan asilar olup, ehil eller tarafindan yapilmazsa, etkili olmazlar ve cocuklar hastaligin agir seklini gecirirler.
Eski mailleri okuyun. Bilhassa "alt Forum" yazilarinda siklikla yapilan hatalar yazilidir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|