Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağrı kesici vs ateş düşürücü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağrı kesici vs ateş düşürücü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: ağrı kesici vs ateş düşürücü
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 17:19
Hocam Merhaba,
Sizin sayenizde 45 aylık kızımın hastalıklarını fazlaca ilaç almadan atlatmaya çalışıyoruz. İlk bir iki gün zor olsa da sonrasında rahat ediyoruz. Bir sorum olacak, kızım bir iki gündür öksürüyor ve biraz da halsiz, hafif burun tıkanıklığı var ama ateşi fazla yok, 38,5 civarı seyrediyor. İki gün okula gitmedi ama bugün artık gönderdim, çalıştığım için daha fala kalamıyorum yanında. Öksürüğü biraz daha iyi gibiydi ama sanki yine biraz halsizliği vardı, bende sabah bir ölçek dolven verdim. İçim hiç de rahat etmedi. Ateş düşürücü olarak değil de ağrı kesici olsun diye. Böyle durumlarda sadece ağrı kesici olan bir ilaç kullanamaz mıyız? veya ne kullanabiliriz ? 
teşekkürler 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119612
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2012 Saat 18:35
Evet, ates dusurmek kasti ile degilde, agrisi oldugunda kullanabilirsiniz. Butun ates dusuruculer, agri da giderir. Agri gidericilerin hepside ates dusurur. Okula gondermek icin; bir geceyi atessiz gecirmesini tercih ederim.
Yukarı Dön
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2012 Saat 11:32
hocam her sorumuza vakit ayırıp yanıt verdiğiniz ve bizi gerçekten bilinçlendirdiğiniz için çok çok teşekkürler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.