|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meltemturan41
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemturan41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5,5 aylık bebeğim çok huysuzGönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 21:13 |
|
merhaba hocam oğlum 37+5 te 3,725 gr 52 cm doğdu. 5 aylık ölçümlerde kilosu 8,500 boyu 69 cm idi. Doğduğundan beri sürekli huysuzdu gazdan dolayı olduğunu düşünmekteydik fakat artık gaz sorunu kalmadı gibi ancak hala çok huysuz sürekli ilgi bekliyor yanından 1 dk ayrılınca deli gibi ağlıyor. kucağıma almadan sakinleşmiyor. Bazen ağlaması için bırakıyorum ama asla susmuyor gözyaşlarından saçları sırılsıklam oluyor. Gece de en az 5 kere uyanıyor. 5. aya kadar sadece anne sütü aldı huysuzluğunun sebebi açlık mı diye meyve püresi ve muhallebi vermeye başladık( maalesef ne yapsam kutu süt içmedi) ancak değişen bişey olmadı. Hocam ne yapmalıyız eşim ve ben çok bunalıyoruz sürekli ağlıyor hiçbir şekilde memnun edemiyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 22:45 |
|
1.400 gram agirlik fazlasi var. Asiri fazla yiyen bir cocuk, rahatsizligi fazla yemekten olabilir, eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
meltemturan41
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemturan41
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 14:03 |
|
hocam kakası anlattığınız gibi sarı renkte doğduğundan beri de böyleydi. Babasında bile olsa arkamdan ağlamaya başlıyor bana aşırı bi bağımlılığı olmasından korkuyorum yerde yatarken kollarını uzatıyor, tek başına oynarken beni görünce hemen ağlamaya başlıyor. Pedagog bulup ona mı götürmeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 03:48 |
|
Bosverin, ilgilenmeyin, zamanl alisir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|