Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 12 ay gelisimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum12 ay gelisimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 11:38
merhabalar Doktor Bey yeni bir konu açmadım daha sağlıklı olur diye.bugün ikiz kızlarımı(03.05.2013 doğumlular)özel bir hastanede ilaç taraftarı olmayan!!! bir doktora götürdüm.sağlık ocağında 8.8 kg ve 71 cm olan kızım bugün 9.2 kg ve 73 cm gene sağlık ocağında 9 kg 71 cm olan diğer kızım 9.7 kg ve 74 cm çıktı.burda kafam karıştı zaten.neyse size yazacaklarım hem gülmeniz için hem de fikir vermeniz için İnşallah çok olmam ne zaman müsait olursanız acelesi yok :)) dr bir sıkıntımızın olup olmadığını sordu,olmadığını belirttim.kulakları,boğazları inceledi.vajinal açıklığa baktı.genel durumun iyi olduğunu tam kan tahlili istediğini söyledi.gerek var mı dedim yooo kansızlık gözükmüyor ama demir eksikliğinin zeka geriliği yaptığını ilerlemeden tedavi edeceklerini söyledi.gülerek peki kansız gözüküyorlar mı diye sorunca yok ama ilerde olabilirler dedi.buyrun burdan yakın :)) haaa bir de artık herhangi bir vitamin kullanma dedi.
   ben kan damlası hiç kullanmadığımı kızlarıma 1 yaş bittikten sonra birer ampül devit3 içirdiğimi söyleyince güldü dalga geçer gibi.efendim çok zararlıymış ben o ampulü içirdiğim için böbreklerinde taş oluşturup hayatlarını tehlikeye atabilirmişim.falan filan ben de bu söylediklerine güldüm.
   haaa bir diğer bomba da sizin atopik dermatit olabilir (resim göndermiştim)  dediğinize de bunlar evet egzama ve zamanla kaybolmaz.bu tür allerjileri olanlar da ilerde astım,bronşit gibi rahatsızlıklara yakalanır dedi.ne gündü ama.
   Sevgili Hocam hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama sizin o değerli görüşlerinizi alabilir miyim? siz yazdıkça benim içim rahatlıyor. Rabbim sizden gani gani razı olsun.

Düzenleyen amara - 09 May 2014 Saat 11:47
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 14:41
Hocam cok ozur dileyerek bir sey daha ekleyeyim.kizlarimin yuzundeki kabuklanma icin de kese yapin olu deri olabilir demistiniz.yaptim ama gecmedi.dediginiz ultralan pomati kullaniyorum biraz daha iyi.bugun son gun.ve son gunlerde kabuklanmalar vucutlarinda da beliriyor.sivilce gibi uclari sivri ama cok net bakinca goruluyor.renkleri de beyaz.kremi vucutlarina da uygulamama gerek var mi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 18:34
Gecmedi ise; Atopik dermatit. Bu yaz bol gunese cikarin, hafifler belkide bir daha hic olmaz.
Doktorlara gelince: Bunlarin; "Egitimleri" bu sekilde... Ezberci, molla egitimi. sadece derslerde not tutarlar, sene sonu gelincede, "-Hocam, notlardan soracaksiniz degilmi?-" diye birde, islerini garantiye alirlardi.. Butun dunyada, Tibbiyelerde, "gecme notu", 100 uzerinden 70'dir, 69 alsaniz cakarsiniz, Turkiye de ise, 100 uzerinden; 45 ile bile ders gecilir, doktor olunur... Aradaki fark, iste budur...
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 19:33
Siz harikasiniz hocam.gercekten tespitleriniz super.tavsiyenizi muhakkak uygulayacagim.gunese d vitamini icin mi ypksa bilhassa atopik dermatit icin mi cikarmaliyim? Herhangi bir gunes kremi kullansam olur mu? Oooooffff annelik ne kadar zor.ben vanda gorev yapiyorum.bir emriniz olursa seve seve yerine getiririm.cevabiniz icin sonsuz tesekkurler

Düzenleyen amara - 09 May 2014 Saat 21:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 18:20
Gunes; bu tip cilt rahatsizliklarina da iyi geliyor..
Gorevinizde, basarilar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.