Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4-5 gün arayla ateş ve karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 18:37
hocam pazar sabahından beri ateşi hiç düşmüyor küçük kızımın. büyük olan cumartesi ateşlenmişti.cumartesi gecesi 12 de bitti ateş.ama küçüğü pazar sabahından beri hiç ateş düşmedi.karın ağrısı, burun akıntısı, hağşırık, öksürük te var. grip olduğu kesin. ateş düşmemesi de normal diyeceksiniz biliyorum ama çok huzursuz.gözleri kıpkırmızı.ve yarın okula gitmek zorunda.bugün izin aldık ama yarın şansımız yok.ne yapalım.ateş düşürücüler bile düşürmüyor ateşini.havale öyküsü de var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119600
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 22:57
Grip geciriyor; 4-5 gun atesi olacak. Okula gidebilmesi icin; bir geceyi atessiz gecirmesi gereklidir. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2014 Saat 22:44
hocam pazartesi gecesi ateşi ateş düşürücü ile düştü. çarşamba gecesi tekrar başladı. bu başka bir grip mi yoksa 15-20 gündür sürekli gripten dolayı ateş tekrarlıyor mu. yani bu süreçte 4 kere ateşlendi.bir kaç gün ateş olmuyor sonra tekrar. her seferinde yeni bir virüsmü alıyor. yoksa aynı virüs mü ara ara ateş yapıyor. anlamadım gitti. 3.kışımız ablası okula gidiyordu 2 kışı zaten 15 gün arayla hasta geçiriyorduk. şimdi kendisi okula gidiyor. hastalık aramız 4-5 güne düştü. multitabsın balık yağını öneriyor musunuz. işe yararmı. çok sorduk ama yorulduk bizde hastalıktan. cevabınızı biliyorum. o paraya et meyve alın yedirin diyeceksiniz ama yemiyor. 14 kilo,98 cm 3 yıl 4 aylık kız çocuğu. kilosu düşük persantilde. 14,90 olmuştu.tekrar 14 e düştü. bugün dr rhinfant diye bir sprey ve antbiyotik vermiş. ne dersiniz bu ilaçlara.burun akıntısı, geniz akıntısı ve kuru öksürük mevcut. ara ara da ateş ve karın ağrısı.ishal yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119600
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2014 Saat 00:22
SAKIN; verilen ilaclari kullanmayin. grip geciriyor, sadece benim anlattiklarimi uygulayin, atese fazla kafayi takmayin. Guzduz yorulursa, dusmus olan ates tekrar cikabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.