Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - durmak bilmeyen burun akıntısı ve hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdurmak bilmeyen burun akıntısı ve hırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melikealp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: durmak bilmeyen burun akıntısı ve hırıltı
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2011 Saat 20:58
hocam merhaba 15 aylık erkek bebeğim var  2 ay önce hafif rahatsızlanmıştı.doktora götürdüğümüzde balgam söktürücü ve antibiyotik verdi.o gündür bugündür 5 iğne 1 macrol ventolin şurup zimaks ve crocilex kullandık.kanında hafif enfeksiyon çıktı dedi doktor.hocam artık dayanamıyorum,şimdide burnu sürekli akıyo hem yeşil renkte hemde sıvı şeklinde ve hırıltısı var burnu tıkalı olduğu için sanırım.bulunduğum yerde götürmedik doktor bırakmadım,hepsi farklı farklı antibiyotik veriyo,2 defa film çektirdik temiz çıktı.ne yapmalıyım hocam,yardım ederseniz çok sevinirim.(şuan sadece kullandığım serum şırıngayla çekip sıkıyorum burnuna )
melike
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2011 Saat 00:06

O ilaclari bosuna kullandiniz. Eger antibiyotik gereken, dogru teshis olsa idi, 2 gunde sonuc alirdiniz. Basit bir grip geciriyorsunuz, bu konu ile ilgili eski mailleri ve makaleleri okuyun.

Yukarı Dön
melikealp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2011 Saat 23:58
Hocam merhaba
öncelikle size çok teşekkür ederim.Oğlumun geçmeyen hırıltı ve burun akıntısı için yaptırdığımız kan tahlili sonucumuz:

WBC            8.31
NEU           27,5
LYM             5,08
LYM %       61,1
HGB           11,2
HCT           34
MCV          73,9
MCH          24,4
PLT           328

Önermiş olduğunuz fizyolojik serum ve cold mix inanılmaz ilk gün daha farketti.yanlız doktor aferin plus kullanmalı dedi hocam onun yerine ballı limona devam mı edeyim yoksa günde üç kez yarım ölçek kullanmalıyım.sevgiler ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2011 Saat 03:02
Bas-bas GRIPAL enfeksiyon oldugunu bagiriyor. WBC 8.31 esittir; VIRAL ENFEKSIYON. Bukadar basit. Bogazina bakipda bakterielmi, viralmi oldugunu anlayamayan doktorlar yuzunden cocugunuzun bosuna cani yandi. Sakin, ama sakin Aferin (hele Plus) kullanmayin. Balli-limonda belli bir sayi yok, ihtiyac duydugunuzda verin. Aferin kullanirsaniz, 2 gun sonra hiriltilari baslayacak ve tamda doktorun istedigi durum olusacak, Astim veya Bronsit deyip caniniza okuyacak. BIR DAHA DA DOKTORLARDAN PACANIZI KURTARAMAZSINIZ.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.