Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cene alti sisligi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcene alti sisligi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cene alti sisligi
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2016 Saat 20:26
   Hocam merhabalar...umarim iyisiniz.Hocam 8bucuk yasindaki(24.2kg) oglum icin sormak isterim cene altinda sislik gecen seneden beri var yani agri yok grip degil bogaz agrisi yok.gecen sene grip sonrassi olustu tahlil sonuclarini size yazmistim ve ilaca gerek olmqdigini yazmistiniz beni tedirgin eden bu sisligin duzelmemesi.acaba antbiytk gerekir mi ya da tahlil yaptirayim mi??  Bir de izninizle diger sorum olacak surrkli cisini tutuyo ve kardesinin hareketlerine guldugu zaman da altina kaciriyo genel de yapiyo kiziyoruz ama bi kac gun sonra yine ayni bi sorun teskil eder mi? Cook tesekkur ederim.. Saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 19:09
1- Lenf bezlerinin cesitlerini anlattigim yaziyi okuyun.
2- Cis kacirdiginda, siz yardimci olmayin, kendi altini kendisi temizleyip giyinsin.
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 19:46
Hocam buyuk agrili hassas oynamayan lenf bezleri sorunlu anladigim kadariyla.bizdeki kucuk agrisiz bise tek anlamadigim bi senedir hala var olmasi yani neden kaybolmadi yoksa suresi daha var mi? Daha zamana mi ihtiyac var kusuruma bakmayin hocam pek anlam veremedigim icin sordum ellerinizden operim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 21:38
Gecirdigi her enfeksiyon, kuculmekte olan Lenf bezini tekrar buyutur. Benim anlattiklarimi iyi ogrenin.
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 23:18
Hocam bu konuyla ilgili yazilarinizi bulabildigim kadarini okudum bizim durumumuz onemsiz...belki de ayakta geccirdigi grip sonucu tekrar nuks etti kuculmustu tekrar ortaya cikti antbytk kullanmam gereksiz.esim hemen dr.gidelim ilac kullanalim gecmiyo sorun cikmasin dese de ben hic bise yapmayacam:) degerli hocam bide kg sorunumuz var hep az yiyor biliyom kg(24.2)az ama yapabilecegim bise kalmiyo yemedigi surece bu konuda nolur yardim edin sipraktin icirsem uykusunu getiriyo...ne yapayim kendi haline mi biraksam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2016 Saat 07:02
Soya cekimdir. Ailede, zayif kimseler varsa, bir sey yapamazsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.