|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
goknur2815
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı goknur2815
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: voilding testiGönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 17:48 |
|
merhaba hocam
kızım 11 aylık 8 kilo 74 cm son 5 aydır hic kilo almıyor doktor kontrollerinde idrar tahlili yapıldı lökosit 18 cıktı ve suprax antibiyotik kullandık sizin dediğiniz gibi nitrat değeri negatifti ama ben sizin yorumlarınızı o zaman bilmediğim için antibiyotik verdim sonraki ay kontrollrinde yine hic kilo almadı doktoru idrar tahlilini yeniledi ve yine lökosit ve idrar kültüründe koli basili 50.000 cıktı ve yine antibiyotik verdi kısa sürede iki kere tekrarladığı için böbreklerinde idrar kaçığı olabileceğini söyledi böbrek usg sinde sistitden dolayı mesanede kalınlaşma olduğunu cıktı başka bir sey çıkmadı böbreğin boyutlarıyla alakalı anlaşmalı olduğu yerde voilding testi yaptırmamızı istedi ücreti cok yüksek bir fiyata fiyatı coccugumuzdan önemli değil ama bebeğime bu işlem sırasında lavman ve sakinlestitici iğne yapıcaklarını söyledikleri için biz yaptırmak istemiyoruz ama bebeğim kilo almıyor ve doktor bu hastalığın böbreklerde kalıcı hasara yol acıcıcagını söylüyor lütfen bize yol gösterirmisiniz ne yapalım voilding testi yaptıralım mı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 20:36 |
|
Hala yediginiz ve yiyeceginiz kaziklari ANLAYAMADINIZMI????
Sizin kiz, hicbir zaman IYE olmadiki!!! Yapilanlarin tamami sahtekarlik, IYE diyebilmek icin, Nitrit(+) olmali ve kulturde; 100 000'den fazla Koloni uremelidir. Sizi kaziklamislar, yetmemis, o cok pahali islemede sokmak istiyorlar. Bunlarda Vicdan diye bir seyin, kirintisi bile yok. 11 aylik bebege yapacaklari islemlere bir bakin. Namussuzlar. Bunlari kendilerine aynen soyleyin. Bunlar resmen SAHTEKARLAR... Dogum kilosunu yazarmisiniz? |
|
![]() |
|
goknur2815
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı goknur2815
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 09:28 |
|
teşekkür ederim hocam bizimde ilk cocugumuz tecrübesizliğimizden faydalanıyorlar
doğum kilosu 3.750 şimdiki kilosu 8.000 11 aylık hocam kusura bakmayın bunları yazıyorum ama çaresizim calıstıgım için kendimi suçlu hissediyorum evlatıma cok duskunum bizim kız dogdugundan beri titriyor büyüklerimiz cısını yapıyordur dediler hep bütün vücudu silkeleniyor kafasını sallıyor eşim bu durumu doktora sordu o da videoya çekin dedi bız bunun mumkun olmadığını söyledik cunku anlık yapıyor o zaman ekg yapalım dedi kafam cok karışık eşim doktorların bir bildiği vardır yaptıralım diyor ama gerçekten para icin yapıyorlarsa allaha havale ediyorum onu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 23:24 |
|
860 gram eksigi var.
West Sendromu olabilir, EEG cekilmesi iyi olur. Idrar yollari ile hicbir alakasi yok, sakin idrar sistemi ile ilgili hicbir sey yaptirmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|