Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuğumun kan degeri dusuk mudoktor bey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçocuğumun kan degeri dusuk mudoktor bey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berrakkalkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berrakkalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çocuğumun kan degeri dusuk mudoktor bey
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 01:01
DOKTOR BEY ben sağlık ocağına gittim çocuğumun kan değerine baktılar aşırı düşük dediler buyuk bir hastaneye yönlendirdiler ben de size danışmak istedim gitmekle gitmemek arasındayım bana yardımcı olur musunuz rica etsem ?
HB 8.7
HTC %26
birsen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 19:19
Evet, dusuk.... AMA, dogru bakildigindan eminmisiniz??? Ben hic degilim.
Baska bir yerde, "Tam kan sayimi" yaptirin, sonuclari; yasini ve kilosunuda belirterek yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berrakkalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2014 Saat 00:42
Cocugum 9 ayllik 10 ayina girdi kilosu 8 kilo 400 gr simdi size gore nasil davranmaliyim doktor bey ?
birsen
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2014 Saat 19:49
400 gram eksigi olmasi, anemi olasiligini arttiyor.
Baska bir laboratuvarda, yeniden bir kan sayimi yaptirin. HGB:10.5g/dl'nin altinda gelirse, demir ilacini verin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berrakkalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2014 Saat 21:36
Tesekkur ederim doktor bey bebegimin kan degeri dusukse cocugumu olumsuz etkilermi ? Saglik ocagin zihinsel gelisimi geriler dedi de size sormak istedim 
birsen
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 00:42
Siz oyle; Saglik ocagindakileri ipi ile kuyuya inerseniz, daha cok caniniz yanar. Siz hele su Kan sayimini bir yaptirip bana yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berrakkalkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 20:36
Tamam doktor bey Teşekkürler ederim
birsen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.