Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - siz gittiniz ben bittim :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsiz gittiniz ben bittim :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AYN RAND Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: siz gittiniz ben bittim :)
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 12:02
Hocam umarım hayat istediğiniz gibi ilerliyordur ancak siz olmadan çocuk büyütmek çok zor post-tuğcu sendromuna tutuldum eşimin değişiyle karanlıklardayız :) sitemler bitti Orhan 4 yaşında kreş hastalıkları klasik ayda 1 mutlaka hasta oluyor arkasından 1 yaşındaki sinan da ona eşlik ediyor sinana karşı azap çekiyorum tek yapabildiğim emzirmeye devam etmek. Orhan 2 gün önce boğaz enf geçirdi klacid ve pdifen bir de benical öksüürük şurubu verdiler ki ben eczane den benicali almadım bile ateş yüksek ant. kullanıyor birde yanında vita glucan verdi doktor almadım ama güya direnci artırıyormuş en azından 2 ayda 1 hasta olsa razıyım durumuna geldim sizin söylediklerinizden çıkmadım her iki oğlum içinde hergün banyo yapıyorlar beslenmede eksik yok et yumurta süt sebze meyve haftada 2 gün yüzüyorlar daha ne yapmalı sinan 2 yaşına gelene kadar ilaç almasın diye orhanı kreşten mi alsam oda iş değil biliyorum fena arada kaldım hocam ne yapılmalı daha teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 18:03
Kresten filan almayin, bu devreyi gecirmek zorundalar. Klacid gereklimi idi, bilemem. Eger, atesinin 2-3 gunlerinde burun akmaya basladi ise, teshis yanlis demektir. O ilaclarla ,direnc filan artmaz. Gittiginiz doktorlar, bakarak bakteriel mi, viralmi, ayirimini yapamiyorlarsa, kan sayimi yaptirip WBc degerine bakmaniz en emin yoldur. Zaten, bu islemi 2-3 kere yaptiginizda, o doktorlar bu isi ogrenemeden siz ogrenirsiniz. Benim icin cocuklariApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.