| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
berkeay
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
|
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2012 Saat 23:09 |
|
Sayın hocam, siteyi 2 gündür inceliyorum eskileri okuyorum.Şu anda içim daraldı, sıkıldım,boş yere içtiğimiz ilaçlar aklıma geliyo boyle olmamalı çoçuklarımız bu şekilde kobay olmamalı
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119583
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2012 Saat 04:07 |
Fuzuli'nin guzel bir sozu vardir: "-Soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil-". Ben bosa kurek cektigimi biliyorum ama, susmaya da gonlum el vermiyor. Emin olun bu sitede yazmadan evvel islerin bu kadar kotu oldugunu hic bilmezdim. Benim 30 sene once ogrendigim bilgiler hala Universitelerin kapisindan iceri adimini atamadilar. Sabirla bekleyecegiz ve bu arada sizlerde gozunuzu dort acacaksiniz.
|
 |
berkeay
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2012 Saat 22:31 |
Hocam yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.Grip aşısı konusundaki düşüncenizi de yazarsanız sevinirim.Oğluma bu aşıyı yaptırmalımıyım.(Kendim 3 senedir oluyorum ve faydasını görüyorum-organ eksikliğim var )Tekrar teşekkür ederim.
Not:Yanıtınızı gördükten sonra sonlarına gelmiş olduğumuz antibiyotığı de kestim.Umarım yarıda kesmemin sakıncası yoktur.
Saygılarımı sunarım
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2012 Saat 23:01 |
1- Grip asilarinizi cocuklariniza yaptirin. Grip gecirmis gibi bagisiklik kazanirlar, bagisikliklari gelisir. 2-Tabiiki antibiyotigi kesin. Bakteriel bir hastalik varken, bakterilerin sonunu getirmeden tedaviyi keserseniz zararlidir. Sizde boyle bir bakteri yokki. Baslamaniz zaten hata.
|
 |
berkeay
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2012 Saat 11:34 |
Yanıtınız için tekrar teşekkür ederim.Biz annelere mutlaka yapmamız gereken, mutlaka evimizde bulunması gereken şeyler önerilerınız varsa yazarsanız seviirim.(Örneğin Dr Mustafa Aydın ve Kenan Demirkol balık yağını herkese öneriyorlar marka vermiyorlar ama bahsettikleri içerik almamız gereken epa+dha mıktarı birtek Carl...n da var.)Bunun gibi beslenme öneriniz, varsa bilgilerinizi payalşırsanız çok sevinirim.
Saygılarımı sunarım.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2012 Saat 18:28 |
|
Gunumuzun modasi. Laf yani, milyonlarca sene insan oglu Orta Asyada ne balik , nede balik yagi biliyordu, bir seylerimi eksildi? Maksat satis olsun. Yerseniz.
|
 |
berkeay
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2012 Saat 14:20 |
|
Cevabınız için teşekkür ederim.Bu arada cold mıx edindim dünden beri kullanıyorum.Hasta değiliz şimdilik.Olmamak için bundan sonra her daim kullanacağım.Böyle bize faydası olacağını düşündüğünüz olmazsa olmaz başka önerilerinizde varsa yazarsanız sevinirim.Saygılarım sunarım.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2012 Saat 18:27 |
|
ColdMix hasta olmanizi onlemez, rahat gecirmenizi saglar. Hasta olmasini onlemek icin, insan temasini azaltmaniz gerekir.
|
 |