Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilufer_catal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 16:08
kadir bey merhaba, kızım 9 gündür grip. son üç gündür de burun akıntısı koyu sarı akıyor. bu geçiyor demek herhalde..
dün gece de sadece boğazında ateşi vardı. kızım 11 ay 10 günlük daha hiç dişi çıkmadı. biz bu boğazındaki ateşi dişe yorduk ama hala diş falan çıkmadı. sizce ne olabilir. hastalandığından dolayımı ateşi çıktı. yoksa dişimi çıkaracak. bizi aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119583
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2013 Saat 20:38
1-Akintinin koyulasmasi; Gribin sonuna geldiginizin isaretidir. Bu devrede, yeni bir Grip mikrobu alinabilir. Bu yasda, ates diyebilmek icin, atesin:38 ve ustu olmasi gerekir.
2- Dogum gununde hala disi cikmamis pek cok hastam vardi.
3- Sut disleri cikarken,ates yapmaz, buda "Meshur Turk yalanlarindan" biridir.. Cikarken problem yaratan disler bir tek; 20 yas disleridir..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 02:10
kadir bey merhaba, kızım nerdeyse 2 haftadır grip. ara ara ateşi de oluyor. sizin söylediklerinizi yapıyorum. ama 2 gündür de gözleri sarı sarı çapaklanıyor göz yaşının aktığı yerlerde birikiyor. eli devamlı gözünde. ben temizliyorum yine oluyor. bu neden olabilir mikrop mu kaptı? ne yapabiliriz. bugün ilk defa sütümden damlattım gözüne. siz ne önerirsiniz doktora götürelim mi? (kızım 11 ay 13 günlük)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 02:28
Grip esnasinda; gozlerde, "batma hissi" ve "isiktan rahatsiz olma" hisleri olabilir, Bunlarin sonucunda, el cok goze giderse, gozde mikrop kapma hadisesi olabilir.
Anne sutu oyle: Goze, buruna damlatilmaz.
Eger gozlerindeki capaklanmalar, gozlerini acamayacak kadar olursa, Tobrased goz damlasini: gune4x1, 5 gun damlatin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 02:37
gözünü açamayacak kadar değil kadir bey, sadece göz yaşının aktığı kenarda birikiyor. temizliyorum. şu an için beklesem mikrobunu ilerletirmiyim? yoksa kendi kendine geçer mi? teşekkür ederim cevabınız için
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 18:17
2-3 Toplu igne basi kadar olan capaklara, Damla gerekmez. Gozyasinda bulunan; "Lysosime" denilen enzimler mikroplari hallederler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.