|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
husna22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TAHLİLGönderim Zamanı: 04 Nis 2014 Saat 22:14 |
|
Hocam Selamlar... Size geçen ekim ayında kızım Hüsna ile alakalı biraz yazmıştım.. İdrar reflüsü vardu.. Sonunda reflüden kapalı yöntemle ameliyat oldu.. Ameliyat sonrası emekleme ve yürümeye başladı.. Şimdiye kadar herşey normaldi.. Son bir aydır veya 45 gün diyelim.. Ayak ağrısı var.. Ayağımmm diyor ve ağlıyor.. Zaman zaman olutyor bu.. Biz randevu alıyoruz. Gözlemliyoruz. Bir şey demiyor.. Yürümesi güzel ama düşüyor sıkça.. Onun dışında uykusu geldiğinde yüzünü gözünü kaşıyor.. Kollarını kaşıyr.. Bugün tahlil yaptırdık acile gittik. Tahlillerine bakalım ona göre yol alırız dedi. Kolundan röntgen çekildiç. Kemik yaşına bakılacakmış.. Size tahlillerinde göze çarpanları yazıyorum.. Bir yardım ederseniz..
Kreatinin 0,52 referans aralığı 0,66 1,09 sgot ast 36,99 0 31 demir 27,5 37 145 wbc 5,41 6 11 hgb 11,21 10,5 13,5 lym% 58,5 20 51,5 nE 1,25 MONO# 0,88 0 0,8 MONO% 16,3 1,7 9,3 CRP 3,45 SEDİM 60 DK 21 1 20 Babada fmf var.. Bende raynaud sendoromu var.. Teşekkürler hocam...... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 01:35 |
|
Muhim bir sey yok...
Rontgen, bosuna cekildi.. ne yapacaklarsa!! |
|
![]() |
|
husna22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 11:27 |
|
İyi günler doktor bey.. Dün tahlilleri yapan doktorumuza gittik.. Doktorun dediklerinden önce şunu anlatmalıyım...
Son 10 15 gündür bir dengesiz yürüme sersemlik söz konusu.. Tamam biraz heyecan yapıyor ve hızla hareket edince düşüyordu. Ama şimdi daha fazla düşüyor.. Ayak ayak diye sızlanmaya veya gece ağlamaya başlıyor.. Şu an 20 aylık.. Kasım sonu idrar reflüsü ve labial yapışıklıktan ufak operasyon geçirdikten sonra doğru düzgün yürüme çabalarına başlamıştı zaten..
Doktormuz ise hiç bir şeyi yok dedi.. Sadece kemiklerde güçsüzlük var. O bakımda D vit üç iğne verdi. Kırıp içirirsiniz dedi.. Vitamin ve demir şurupları verdi..
Bizim başka bir şey yapmamıza gerek varmı ? Bu ilaçları kullanalım bekleyelim mi ? Yoksa beklemeden noroloji doktoruna falan görünsek mi ?
Tavsiyelerinizi ve sorularınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 19:28 |
|
Son;10-15 gunden beri olan sikayetler; gecirilmis Gripal enfeksiyona baglidir... Kendiliginden duzelirler...
o aptallarin aradiklari hastaliklarin, TUMU, dogumdan itibaren vardir... Bir tek; simdi gorulmeyen,"Polio" (Cocuk Felci) hastaligi boyle agrilarla baslar.. Polio asilarinin kullanilmasi ile artik Cocuk felci gorulmuyor... Ne hikmetse, bu pahali tetkikler yapilmadan, cocuga "normal" diyemiyorlar... Illaki, hastayi veya ailesi once bir masrafa sokacaklar... Onumuz yaz; Dvit3 ampul, 1 ay ara ile SADECE 2 ampul icirin. Sonbaharda, tekarar degerlendiririz... Diger; Vitanim ve Demir ilaclarini iade edin, hicbir halta yaramazlar... Oturun, oturdugunuz yerde, ne Norolojisi???? Cok merak ediyorsaniz, diger cocuklardan farkli diyorsaniz; yakin plan bir: Yuz ve tum boy resimlerini gonderin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Nis 2014 Saat 19:29 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|