|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
semuna
Katılımcı Üye
Konu: popoda kızarıklıkGönderim Zamanı: 20 Oca 2011 Saat 02:45 |
|
meraba hocam.19 aylık kzımın poposunda 1 aydır gecmeyen kızarıklık var ve kakası yapış yapış.1 ay önce emzirneyi bıraktı.ve klamoks antbbyotı kullanmıtık .ilk basta antbytk pişği dedm ama 1 ayı geckin sürede geçmedi.sizin tavsiyelerinizi uyguladım.yüzde 3 lük 300 ml borik ait kullandım her popoyu temizlemeden önce..ayrıca ultrlan pomad kullandım günde 2 defa .pişik krmi kullandım.ayrıca mikrobik oailrmi iye thicoline pomad da kullandım.Ama bi türlü geçmedi.alerjik olabilirmi acaba ne kullanmamı önerirsiniz.cevabınızı bekliyorum hocam şimdidn teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2011 Saat 10:21 |
|
Eğer "kırmızı zemin" üzerinde "pullanmalar" şeklinde ise, mantar olabilir.. Nibulen krem kullanın..
|
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2011 Saat 19:16 |
|
http://img524.imageshack.us/img524/3048/yenibitelemresmit.png
doktor bey sizin önerdeğiniz kremi kullanıyorum 2 gundur ama yine bi değişiklik olmadı yukarıdaki bağlantıda resmini çekip gönderdim ..ordan yorumlarsanız sevinirim.cevabınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2011 Saat 15:53 |
|
Sabunlu sıcak su ile yıkayın, her açtığınızda, Popolin sürün sadece günde 2 defa Ultralan pomat sürün. Birde eczanede "%3 lük Eau borique 300ml. " hazırlatın ve her krem sürüşten evvel bununla bir nemledirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|