|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
karagoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 23:50 |
|
Peki benim taze sütü kaynatip vermem ayni işlem oluyormu yani yine sindirilmesindebir sıkınti yaparmi??
Düzenleyen karagoz - 26 Kas 2014 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
karagoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 23:57 |
|
Galiba cevabimi azonce yanitladiginiz soruda aldim
|
|
![]() |
|
karagoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 16:51 |
|
hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum ama kafamı kurcalaayan sorular var.
9 gün önce yazmıştım kızımın kilosu için.dün tam 5 aylık oldu bugün doktora götürdük kilosuna tekrardan baktırdık 9 gün önce 6200 dü.şimdi sadece 100 gr almış bu süre zarfında.doktorda ısrarla ek gıdalara geçmemizi söyledi. kan damlasınıda vermemi söyledi.ama siz vermeyin dedikten sonra bıraktım kızım rahatladı sanki.iştahsızdı zorla emziriyordum ama bu 9 günde gece gündüz 2, en fazla 3 saat aralıklarla emzirdim hep fazla direnmedi. sorum şu; 1) bu kadar emmesine rağmen kilo alımı neden hala bu kadar yavaş? 2) kızımda dil bağı varmış.beş aydır o kadar muayeene edildi ama bugün farkedildi.sizce kilo alımında onun bir etkisi olabilirmi? 3) dil bağı için ne yapmamız gerekiyor?doktor pek önemsemedi söylerken ama ben endişelendim biraz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 21:26 |
|
Siz eski mailleri okumadikca, bu sulallerin arkasi gelmeyecek...
Lutfen, okuyun. Bulamadiginiz konularda, Moderator arkadas yardimci olacaktir. |
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 21:40 |
|
Eski maillerde arama yapmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
karagoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 00:54 |
|
Tesekkur ederim hocamizin uyarisindan sonra buldum eski kkonuları .gelişmiş arama yapmam gerekiyormus.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|