|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KıskançlıkGönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 11:26 |
|
Hocam merhaba,
Kızım 23 aylık, oglum 2 haftalık. Kızımı 5 aylık hamile olana kadar emzirdim. Sonra hep uyurken vesaire elini sokmak istedi ve meme diyordu hep, takıntı halinde. O yuzden babasıyatırdıgenelde. Oglum olduktan sonra bir iki kere emzirdiğimi gorunce ben de emicem dedi. Oturdu kucagıma ama emmeyi beceremedi, dahada sinirlendi. Ondan beridir gizli emziriyorum. Son birhaftadır ise eger yakınına gelebilirse hemen vuruyor, cekiştiriyor. Bagırsam mı ne yapsam bilemiyorum. Yolgosterebilir misiniz? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 11:42 |
|
Vuruyor, cekiştiriyor derken kardesine vuruyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 18:50 |
|
Adem Peygamberin ogullari; Habil ve Kabil'den beri kardes kiskancligi vardir...
Kuslarda bile vardir, yumurtadan ilk cikan yavru kus, az yem geldiginde, diger yumurtalari veya kucuk yavrulari yuvadan atar... Her isi beraber yapacaksiniz, gizli sakli hicbir is yapmayacaksiniz. Size yardim etmesini isteyin, ve en ufak bir katkida bulundugunda, bunu abartarak etrafdakilere anlatin..Kotu yonlerini ASLA baskalarina, hele onun yaninda asla anlatmayin. . Biraz da babaya is dusuyor, aksamlari onu biraz mesgul edecek, ilgilenecek. |
|
![]() |
|
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 16:45 |
|
Hocam oncelikle cok cok tesekkur ederim. Bu sekilde yaptigim ilk dakikadan beri artik kizim kardesine vurmuyor. Ben de ballandira ballandira herkese anlatiyorum.
Hocam emin oldugumuz konularda dahi sizden oyle seyler duyuyoruzki bazen sasiriyorum. O yuzden ben kafama takilan en ufak seyleri bile artik size sormak istiyorum. Soyle ki, Benim kizim 23 aylik ve kendi comfort ortamindan (dayi, annane, teyze vs) cikinca cok utangac. Biri bisey soyledigi zaman resmen kafasini yana yatiriyor, nazlaniyor. Bu onun karekteri sanirim... Kuzeni 5 ay kucuk cok cok hareketli, onune cikana vuruyor, oyuncagini alirsaniz cekiyo aliyo, cok cin birsey. ?Tabii ki karsilastirma yapmamak lazim. Herkesin ayri karekteri var. Ama aklima takilan cocugu biraz acikgoz mu yetistirmek lazim, bu bizim elimizde mi? Bir de diger sorum, bazi limitler koymak icin yere tukurdugunde agzindakini mesela yada baska cocuga vurursa sesimi yukseltiyorum ve yanlis oldugunu anlatip yapmamasini soyluyorum. Bir kere boyle bagirdigimi gorunce annem bagirma oyle cocuk siner dedi. Bu gibi seyler onun utangac olmasina neden olmus mudur? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2014 Saat 22:24 |
|
1- Kimi cocuk; utangactir, kimi yirtik... degistiremezsiniz. Mizac meselesi...
2- Aninda ceza en dogrusudur... Anneannenin "palavralarina" kanmayin... Size cocukken nasil davranirdi??? Siz cocukken, sanki oyle yumusak davranmis gibi, poz yapmasin. Bir bakislari yeterdi!!! Actirmasin benim agzimi.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|