Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSinüzit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2012 Saat 01:28
Merhaba Kadir Bey, 
Evdeki rutubeti almak için bir alet çıkmış,kullananalar çok memnun 9 TL civarında bende sipariş verdim bugün geldi.Ama şimdi aklıma takıldı ne kadar kalitelidir içindeki tablet nemi çekip altta su biriktiriyormuş.Bu tablet erirken nemi alıp soluduğumuz hava bana ve en önemlisi 4 yaşındaki kızıma zararı olurmu? Tabletin içeriği yazmıyor ama aldığım sitedeki adresi size kopyalayayım.Birde havadaki nemide alırmı  evdeki nem ölçerin hep %50-55 arasında durmasına özen gösteriyorum yine aynı şeye devammı edeyim yani evdeki havayıda kurutursa ürünü yokmu edeyim ne dersiniz.

Teşekkür ederim.Saygılarımla.

Düzenleyen Gamze - 05 Oca 2012 Saat 16:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2012 Saat 04:20
Hikaye, ayni madde, ilac kutularinin icindede var, nemi almasi icin. Ilac kutusunun icindeki bosluk en fazla 5cm³ . Ortalama bir oda ise, 7mx10mx2m= 140m=14000cm³ dur. O odayi kurutmak icin kac tablet gerekir, siz hesap edin. Uyanik olun yoksa "keklerler" .
Bu arada dikkatli olun, eger muradiniz sual sormak degilde, bazi uyaniklarin yaptigi gibi "urun tanitmak " ise, moderatorlerimiz hemen yakalarlar, haberiniz olsun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2012 Saat 04:21
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.