Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Moloskum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMoloskum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: Moloskum
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 15:27

Merhaba Kadir Bey,

Kızım 24,5 aylık kilosu, 10,6 boyu 85 cm. biraz minyon tipli bir çocuk tabi biraz da yemek yemeği çok da sevmiyoruz. Sizin dediğiniz gibi günde 1 köfte büyüklüğünde et ve 500 süt vermeye çalışıyorum ama zaten bunlar bizim max. yiyebildiklerimiz oluyor.

Neyse uzatmayayım, artık kilo konusunu dert etmemeye çalışıyorum. Asıl konum, nisan ayında yüzünde sivilce zannettiğimiz bir şey çıktı. Önce sivilce diye önemsemedik ama sonradan geçmeyince cilt doktoruna gittik.

Moloskum diye virütik bir şey olduğunu söyledi. Po**film ve Ad...tab M verdi. O zamandan beri uyguluyoruz önce büyüdü ve patladı. Ama şimdi ne zaman Po....film'i bıraksam tekrardan daha küçük olarak oluşuyormuş gibi geliyor ve bir türlü tam olarak geçiremiyorum. Bunun için yapabileceğim başka bir şey var mı? Nasıl tama olarak geçireceğimizi bilemedik. Yani görüntü dışında rahatsız edici bir durumu yok ama her görüşümde üzülüyorum artık neden geçmiyor diye.

Teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2010 Saat 09:55
Eğer teşhis doğru ise, tedavi yanlış... Molluscum Contagiosum'un tek bir tedavisi vardır, oda onu bir pens ile sıkıp içindeki "mercimek " büyüklüğündeki oluşumu çıkartmaktır... Ayrıca Molluscum, büyüyüp patlamaz. Siz onu bir sıkın sonra üstüne herhangi bir tentürdiyotu sürün.
Yukarı Dön
senemsss Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2010 Saat 10:03

teşekkürler Kadir Bey, bunuda deneyeceğim artık

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.