| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ahazes
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 10:22 |
|
1 ay oldu hocam keselı..cıddı uykusuzlukları sebebıyle sıze danışarak 1 aydır 5 gun verıp 3 gun ara vererek sıpraktın yarım ölçek verıyorum.uykuları bıraz arttı gıbı,ıstahlarıda normallestı yanı 1 köfte büyüklüğünde kıyma yedırebılıyorum günde.2.400 dogmuslardı.hocam bu kadar soru sorup sızı rahatsız etmekten cok utanıyorum hakkınızı helal edın.cok degerlısınız.yarın kontrolumuz var.ınanın şüphe ıle bakıyorum doktorlara.saygılarımla.
|
 |
Ahazes
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 10:29 |
|
Hocam hatta doktor uykusuzlukları ıcın günde 10 damla zyrtec vermıstı.kullandım ama hıc etkı etmedı.ben sıpraktını sorunca sakın dedı.ama ben verdım sıze danısarak.sıpraktın 1.sınıf antıh.. dır dedı.cok tehlıkelı cok dıye konuştu.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119567
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 18:38 |
|
Salagin teki... Allah bilir, etken maddesinin ne oldugunu bile bilmiyordur... Ucuz ilac ya, doktorlara komisyon vermiyor ya, karala gitsin..
|
 |
Ahazes
Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 19:56 |
|
Hocam cok teşekkür ederım.bu platform bır nîmet benım ıcın.YIllarını bu ıse vermıs,arastıran,bılgı sahıbı ve yardımsever bır doktordan bılgı alabılmek,danısabılmek ayrıca bır nîmet.Allah sabrınızı arttırsın. Saygılar...
|
 |
mrb
Katılımcı Üye
Puanlar: 205
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 21:19 |
|
hocam gercekten gecen aylarda benım cocugumu da perısan ettıler 9 aylık 20.şer damla cocuk ınleyerek gezıyordu,kabız olmustu sureklı uykusuz huzursuz. demır damlası nasıl buna neden oluyor? ben acıkcası kendımden suphe etmeye baslamıstım ben dogru vermeıyorum ac vermelıyım vs dıye. anemı durumunda demır.ı nasıl kullanmalıyız?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119567
|
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 22:14 |
|
Ilk 1 sene icinde, disariya bir kanama olmamis ise, kesinlikle kansizlik olmaz...
1 yasindan sonra da; et veya demir ihtiva eden gidalardan yemezse, "demir eksikligi anemisi" olusabiliyor...
Oyle durumda, zaten demir emildigi icin, barsak boslugunda asiri miktarda, serbest demir dolasmiyor . Serbest demir BUTUN bakteriler icin, "Buyume hormonu" gibi etki ettiginden, kalin barsaklarda asiri miktarda bir bakteri artisi oluyor ve bunun sonucunda da, agrilar oluyor... Hadise sizin nasil verdiginizde degil... Gereklimi-degilmi? O muhim...
Bu konu ile ilgili makalemi; yazarlar bolumundeki kisimdan bulup, okuyun...Bu konu cok onemlidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2013 Saat 22:15
|
 |