Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üst üste çocuk felci asisi yapıldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumüst üste çocuk felci asisi yapıldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
carem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı carem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: üst üste çocuk felci asisi yapıldı
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 20:58
Merhaba hocam şuan cok tedirginim,beni aydınlatırsanız sevinirim.benim 3,5 yasindaki ogluma çocuk felci aşısı kampanyası dahilinde 17 aralıkta birinci doz , 19 ocakta ikinci doz olmak üzere iki kez ağızdan asi yapıldı. Biz şehir değiştirdik ve burdada kampanya basladi. 9 nisanda oglumu kreste tekrar asilamislar. Hocam aşı canlı virüs oldugu için çok korkuyorum. Acaba oglumu hasta edermi.
         Birde  oglum yaklaşık 2 aydır once air kullanıyor sık bronşit oldugu icin , acaba bu aşınin etkisini artırır mı.simdiden Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119575
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 20:25
1- Her zaman soyledigim gibi; bizim Devletin ve Saglik bakanliginin, "asilama" ile ilgili en ufak bir bilgileri ve disiplinleri yoktur... Ne kayit tutarlar, nede ailelere, "Asi karti" verirler. Onune gelene asi yapmayi marifet sanirlar... Agizdan verilen Cocuk felci asisi, her cocukta zararli olmaz ama bagisikligi bozuk bir cocukta seneler sonra; Cocuk Felci YAPABILIR..
2- 3.5 yasinda, bir cocuga; hangi "geri zekali" OnceAir verdi ise, sakin devam etmeyin, hemen kesin... Sizin cocuk, ne zaman Astim krizi gecirdiki...
Su anda; Turkiye deki doktorlarin cogunlugu: Astim KERIZI olduklarindan, her oksuren cocuga bu ilaci yazarlar... Sakin bu sarlatanlarin tuzagina dusmeyin.
3- Hic su; 3.5 sene boyunca, sizin cocugunuza; GRIP teshis edildimi??? Sizce bir cocugun; hic GRIP olmayip, hep Bronsit olmasi normalmi??? Bunu sizin akliniz aliyormu???

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2014 Saat 01:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.