Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjı..kılo alımı..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjı..kılo alımı..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: alerjı..kılo alımı..
    Gönderim Zamanı: 22 Mar 2010 Saat 17:16
dr.bey eger sızı tanımamış olsaydım ve eger anlattıklarınızı kulagıma kupe etmemış olsaydım suan hungur hungur aglıyor olurdum..ama yınede kafama takılmadı degıl..

bugun ası ıcın saglık ocagına gıttım.kızım 4 ayını bıtırdı.1 aydır oksuruyor burnu tıkalı.atesı olmadı.alerjık bısıy gıbı yatkınlıgı var dedı dr..aferın ve bı ılac daha verdı...almadım ılacları.yorumunuzu merak edıyorum bu konu hakkında?

4 aylık kızım:boy 65cm(gecen ay 61 cm)
                  kılo 7 kg(gecen ay 6.900)
                 bas  40.0(gecen ay 39.5)

bu ay hıc kılo almamıs neden olabılır?sutum mu yetmıyor?kakasını bazen gunde 4-5 defa bazen 2_3gunde bır yapıyor.acık kahve ve sıvı..

Düzenleyen humeyram - 22 Mar 2010 Saat 17:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 12:44
4 aylık kilosu 6.4kg. dır. Sizinki biraz hızlı gittiği için, bünyesi onu şişmanlıktan korumak için biraz iştahsızlık yapmış, normaldir..4 aylık bebeğe, Aferin veren doktordan ne hayır beklenirki???
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 13:01
dr.bey gunu ıyı gecırmek ıcın sızın bı mesajınızı bıle okumak yetıyo..cok saolun..bılıyorum bu durumu cok anlattınız ve bıktınız..affınıza sınıyorum ve kızdırdıysam sımdıden ozur dılerım..

bıngıldagı kapanmaz uzere cok az kalmıs..bas cevresı normalmı..yarım cm buyumus(dogum 34 cm. suan 40cm).buyuk kızımınkıne baktım 4 bucuk aylıkken 43 cm(35 cm dogum).

Düzenleyen humeyram - 23 Mar 2010 Saat 13:08
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 13:23
Baş çevresi biraz küçük, bu tip çocuklarda bıngıldak normalden küçüktür... Yani bıngıldak küçük olduğu için kafa küçük olmuyor, kafa küçük olduğu için bıngıldak küçük oluyor.. Normal bir farklılık...
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2010 Saat 14:04
kusuruma bakmayın lutfen döndur döndur aynı seyı soruyorum gıbı.cok evhamlıyım..aklıma hep kotu seyler gelıyo..
bu durum normalmıdır.ılerıde bu konuyla alakalı sorun hastalık yasarmıyız..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 10:30
Normaldir, biraz "minyon olacak, okadar, boşver, "-bodur tavuk, hergün piliç-"....
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 10:44
hoş hoşsunuz dr.beySmileanne baba olarak bız 1.70 uzerı iri yarıyız tabiri caizse..mınyon bı cocugumuzun olmasını garıpsıyorum ıster ıstemez..saolun ıcımı rahatlattınız..

baska baslık acmadan bı sorum daha olacak..

pazartesı ası ıcın dısarı cıktık normalde hep evdeyız.bugun burnu akmaya ve gozu capaklanmaya basladı.banyo yaptıgındada aynısı oluyor.korkudan bıyere gıtmıyorum üsümüyorda cok sıcakta tutmuyorum..nedenını anlayamadım..

Düzenleyen humeyram - 24 Mar 2010 Saat 10:45
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 11:22
Biraz "-havadan nem kapan-" bir çocuk... Bazıları böyle olurlar, önemli bir şey değil,sakın hayatınızı kısıtlamayın, zamanla alışır... Yoksa, korkudan eve kapanırsanız, bir "nane molla" olur ... Zamanla yenecek...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.