|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hepatit b (aşı)Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 19:02 |
|
merhabalar hocam,size hem teşekkür etmek hemde birkaç soru sormak istiyordum. Kızım 8 aylık bugün itibariyle 8700gr. boyunu ve kafasını daha ölçmedim artık başka hiçbir doktora gitmiyorum. Teşekkür etmek istiyorum hep haklı çıkıyorsunuz geçen ay size danışmıştım kilo alımıyla ilgili kızıma sütüm yetmiyormuş depodaki sütlerden verdim ve daha sık emzirerek bu ay 600 gr. aldı hocam sayenizde danışmak istediğim ise kendimde bağırsak kurdundan şüpheleniyorum andazol şurubu aldım bende eşimde kullanıcaz yalnız kızıma bulaştıysa onun için ne yapabiliriz diğer konu ise hepatit aşıları maalesef Türkiye de yanlış yapılıyor sayenizde öğrendik 1 yaşından sonra tekrar yaptırıcaz maalesef ama eşimin eniştesi hepatit b taşıyıcısı 2 haftaya kadar bize gelecekler bulaşma yollarını okudum ama emin olamıyorum hocam şimdiden sıkıntı duymaya başladım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2014 Saat 20:08 |
|
1- Kizinizin; 700gram fazlasi var.. Aynen devam. Sakin hicbir Turk doktorunun yalanlarina kanmayin, anne sutu gittigi kadar gitsin.. "Cignemeyi ogrenmezmis, degisik tadlara alisamazmis" gibi SALAK vecizelere sakin inanmayin.
2- Andazol'u kullanin, bir zarari yok, 8 aylik bir cocuga bulastirmaniz, ancak onun yediklerine, kakanizin bulasmasi ile olur, oda cok zor. 3- Hepatit-B ancak kan ve cinsel temas ile bulasabildiginden, bulastirmasi cok zordur. Rahat olun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2014 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|