Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip aşısı hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip aşısı hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ömer mirza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip aşısı hakkında
    Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2014 Saat 14:22
http://ahmetrasimkucukusta.com/2014/09/21/yazilar/tip-yazilari/grip-tip-yazilari-yazilar/klasik-grip-asisi-olmali-mi-olmamali-mi-2/
Kadir hocam merhaba benimde oğlum 20 gün sonra 1 yaşına giriyor bende grip aşısı yaptırmayı düşünüyordum fakat linkteki yazı kafamı karıştırdı.Ahmet Rasim Küçükusta'da ilaç yanlısı olmayan ve gereksiz ilaç kullanımı hakkında bir sürü yazıları var. Dikkate aldığım bir doktor bu yüzden sizinde fikrinizi almak istediğim mümkünse.
Teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 09:06
Ben Tip talebesi iken bile hicbir Turk hocanin dersini dinlemedim, hicbir Turk hocanin kitabini veya teksirini OKUMADIM...
Ben, butun egitimimi, o dersin Ingilizce ORIJINAL kitabini okuyarak yaptim. Turk Proflar beni zerre ilgilendirmezler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 06:22
Bilmiyorum, ya kasten yalan soyluyor, insanlari yaniltmak istiyor, yada Ingilizcesi yeterli degil, okudugunu poposundan anliyor...
Bunun pek cok orneklerini anlatmistim.
1- Bebeklerdeki, "Shaken baby Syndrom" hadisesini, cocuk sallamak tehlikelidir diye tercume eden, silkeleme ile sallamayi ayni zanneden avanakmi istersiniz,
2- Kombili evlerde Klima kullanmayin diyenmi istersiniz,
3- "Lejyoner hastaligini" her turlu Klimanin yaptigini zannedenmi istersiniz,
4- Sarilik tipleri anlatilir iken, "Rubin icterus" daki Ruby'nin kirmizi olmadigini iddia eden, Pediatri Profumu istersiniz,
   Bizim memlekette, bunlardan o kadar cokki, hangi biri ile ugrasayim...
Ben bu Prof. kismini daha Tibbiyenin 2. sinifinda tanimis ve ustlerini cizmistim... Talebeyken de ilgilenmedim, simdide ilgilenmiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.