Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BEBEKTE LÖKOSİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBEBEKTE LÖKOSİT

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuğrul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 02 Kas 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: BEBEKTE LÖKOSİT
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 18:35
HOCAM MERHABA BEBEĞİM 6.AYINA GİRDİ VE 2 GÜN İSHALDİ İSHALİ KENDİLİĞİNDEN GEÇTİ VE GEÇMESİNE YAKIN KAKADA KILCAL DAMAR ŞEKLİNDE KAN GÖRDÜM VE O GÜNDEN SONRA GÖRMEDİM KAKA TESTİ YAPTIRDIK ORTA DERECEDE LÖKOSİT GÖRÜLDÜ ERİTROSİT YOK DEDİLER DOKTORUMUZA DANIŞTIK ÜREME OLUP OLMADIĞINA BAKSINLAR BİZDE O SIRADA BACTRİM ŞURUP VERELİM DEDİ ŞUAN İSHAL DEĞİL ATEŞİ KUSMASI YOK KEYFİ YERİNDE BACTRİM ANTİBİYOTİKMİDİR ? KULLANMAKTA KARARSIZIM ENDİŞELENECEK BİR DURUM VARMI ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 22:26
Sakin ha hicbir ilaci vermeyin. Zaten iyilesmis, ne kurcalayip duruyorsunuz? Doktorlar zaten ilac yazmaya hazir bekliyorlar.
Bactrim; bir cins Sulfonamid olup, antibiyotikler gibi canli varliklardan degil, kimyasal maddelerden yapilmistir. Penisilin ve Tetrasiklinlerin kesfine kadar da "antibiyotik" diye bir terim yoktu. Ama burasi Turkiye, kime neyi anlatacaksiniz???  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.