|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
durucan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 16:06 |
|
dr bey iyi gunler
2.5 yasındakı oglum hiç ası olmadı ona vaxıgrıp 2 doz yaptıracagım uygum mudur 7 yasındaki kızım ise 2009 daki domuz gribi asısından iki doz olmustu.
başka hiç grip asısı olmadı , bu sene yaptırmak ıstıyorum 1- tek doz mu yoksa iki dozmu olacak 2-tetra asılardan mı yaptırsam yoksa vaxıgrip mi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 19:35 |
|
1- 3 yas alti; 3'lu Grip asilarindan olacaklar...
2- Gecmis senelerde, "tek doz" dahi Grip asisi olmus olanlar, bu senede TEK DOZ ASI OLACAKLAR....3'lu veya 4'lu olmasi fark etmez. 3- 3 yasindan buyukler: 4'lu "Fluarix Tetra" veya ( Quadrivalant) Grip asilarindan olacaklar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2014 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 21:42 |
|
Hocam, 13 yaşındaki kızıma vaxigrıp aşısı yaptırdım. Eczacı depoya sordu birtek bunun olduğunu söylemişler. Ama tarihine bakmayı unuttum, sağlık ocağında yaptırdım.
Acaba tarihi geçmiş geçen yılki aşı olma ihtimali var mıydı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
durucan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 22:35 |
|
2009 yilinda devletin saglik ocaklarinda ucretsiz yaptigi domuz gribi asisi grip asisi yerine geciyor mu ? cunku
sadece o asiyi oldu kizim baska bir grip asisi olmadi. emin olamadigim icin tekrar soruyorum kusura bakmayin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 20:10 |
|
-kivanc: Eczaciya mi sordunuz, yoksa, "kalfaya"mi???? Tarihi gecmis olabilirmi??? Zor , ama burasi Turkiye, her sey mumkundur.
-durucan: Ister tekli, "Domuz Gribi" asisi olsun, ister uclu mevsimsel Grip asisi olsun, ne zaman oldu ise, gecerlidir, bu sene tek doz asi olacak. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|