İyi akşamlar hocam,
6 yaşında oğlum pazar günü ishalle başlayan hastalığı ardından şiddetli kusma ile devam etti o gece acile götürdük. Gaita tahlili istediler aslında ama tüm gün ustuğu ve ishal olduğu için yapamadı idrar verdik tahlil temiz dediler su kaybı için serum takıldı. Gece eve döndük sabaha kadar kusma devam etti yemediği için içtiği suyu kustu. Ama içer içmez 4 dk sonra kusuyordu sabaha kadar ara ara metpamid şurup versekte kusma bitmedi ishalde bir yandan devam etti ama uykuda farkında olmadan 3 defa kakasını yaptı. Sabah itibari ile iki yudum iki yudum su içmesi kaydıyla kusmayı durdurduk gibi ama ishal hep devam etti bu arada yedikleri yok denecek kadar az ki su dışında zorlamadık.O gün öylece bitti doktor reflor verin demişti vermemiştim ama 2. günün sonunda verdim ancak içer içmez kustu zaten. 2. gece akşam ateşimiz çok yükseldi sabaha kadar sayıkladı ateş düşürücülerle de çok fazla düşmedi bu arada karın ağrısından şikayet ediyordu oğlum bu sabah domuz gribimi acaba diye şüphe ettik tekrar doktora götürdük ama ne kan ne idrar ne gaita da bir sonuç çıkmadı boğazlar şişmiş değil burun akıntısı yok. Ama hala ishalimiz ve ara ara kusmamız var. Nasıl bir yol izlesek hocam bilmedik.
Bu arada evimizde kalan annemde ishal için bugün doktora gitti Ona yapılan gaita testinde enfeksiyon dediler ve antibiyotik verildi. Acaba bizim test mi hatalı?
Hocam birde ağız kokusu var ama sürekli kustuğu için enfeksiyondanmı yoksa yemek borusundan mı geliyor ayırt edemiyorum.
Şimdiden çok teşekkürler hocam iyi ki varsınız