Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaita tahlili ve boğaz kültürü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgaita tahlili ve boğaz kültürü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elfkrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Konu: gaita tahlili ve boğaz kültürü
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 13:44
merhaba Kadir Bey, 3,5 yaşındaki oğlum kreşe başladı.gaita tahlili ve boğaz kültürü istediler.bunlar hakkında, sizden bilgi almak istedim.nedir,nasıl yapılır vs...hastanede yaptırabilir miyim yoksa özel poliklinik mi daha iyi olur?teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119528
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 19:22
Dunyanin hicbir yerinede boyle bir sacmalik yoktur. Ne demek; krese basladi diye gaita tahlili, bogaz kulturu istendi. Resmen sacmaliyorlar. Doktor-laboratuvar isbirligi ile aileleri soyuyorlar. Zaten kimse bu sarlatanlara ses cikarmadigindan boyle oluyor. Bu bir soygundur ve sizlerin de mucadele etmesi sarttir. Gazetelere mi verirsiniz, bakanliga mi sikayet edersiniz , ne yaparsaniz yapin ama bu sahtekarlara hadlerini bildirmek lazimdir. Sakin yaptirmayin. Tahlil; gerektiginde yapilir.
Yukarı Dön
elfkrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 111
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 22:56
Kadir Bey sağolun.şaşırdım şimdi ama...yaptırmaktanda yana değilim helede bu cevaptan sonra.ama okula ne diyeceğim?dediğiniz gibi hiç bir veli karşı gelmemiş kuzu kuzu yaptırmıştır eminim.sözkonusu oğlum olunca okullada zıtlaşmak istemiyorum.sonuçta oğlum tüm gün onlara emanet.başka bir yer yada kişi olsa söylemek kolayda kreş olunca kaldım şimdi..Cry
Yukarı Dön
maper Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2012 Saat 20:13
benim kızımda kreşe başladı 2 ay önce bizdende istediler müdürümüz müfettişlerin kontrol ettiğini ve gerekli olduğunu söyledi kızım zaten gripti kontrole gittiğimizde bu tahlilleride yaptırdık.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119528
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2012 Saat 03:13
Sanki sene basinda 1 defa yaptirinca is halloluyor. Resman salaklik. Sanki 2-3 ay sonra bu hastaliklar cocukta olamaz. Hep bir agizdan bagisirsanir, pisarlar, merak etmeyin. Bunlar son derecede cahil insanlar olduklarindan, benim soylediklerimi soylediginizde geri adim atarlar. yaptiklari isin hicbir ilmi tarafi yok. Ayricada, bu tahlilleri da ancak hekimler istiyebilir. Bu hususta en ufak bir bilgilari olmayan  ogretmen veya mufettisler degil. Bunlar,   havuza girecek Turk cocuklarindan da rapor isterler ama 'Tatil koylerine, otellere gelen turist cocuklardan istemeye pacalari yetmez.. Pacalari sikiyorsa, bu sacma raporlari Ruslardan, Almanlardan da istesinlerde; butun dunya gorsun ne kadar capsiz insanlar olduklarini. Zaten bunlari hep ses cikartmayan veliler simartiyor. Maalesef doktorlar da islerine geldigi icin ( kendilerine komisyon veya performans ciktigi icin) seslerini cikarmiyorlar. Size esas kazigi atanlarda bunu bu sekilde ailelere  anlatmayan doktorlar .

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Kas 2012 Saat 03:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.