Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşük Wbc Ne Anlama Gelir?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDüşük Wbc Ne Anlama Gelir?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gozenboz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Konu: Düşük Wbc Ne Anlama Gelir?
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2012 Saat 12:50
Hocam Merhaba,

25 aylık oğlum yazlığa geldiğimizin 10. günü ateşlendi. Bugün ateşte 3. günümüz,, Sizin dediğiniz gibi ateşe fazla müdahale etmemeye çalıştım, ama o kadar huysuz, mızmız ki, belli ki ağrıları var.. ben de günde 3 kere Dolven verdim 2.ci günde.

Bugün doktora götürdüm kan tahlili yapıldı parmaktan. WBC 3400 mm3 çıktı. Ben kesin yüksektir antibiyotik verecek derken düşük çıktı. Vücut direnci düşmüş dedi. Bulunduğumuz yörede 6. hastalık görülmeye başlanmış. Takip edelim dedi. Gripal bir durum yok, kulak temiz, boğaz hafif kızarık.. Bağırsak hareketi var birkaç gün sonra belki ishal başlayabilir dedi.

Şimdi ateşten sonra döküntü gelecek mi diye beklemedeyim. Hergün denize giriyorduk ama 2 kere havuza soktum acaba ondan mı oldu,, ya da hava değişimi 10 gün sonra hasta yapar mı? Etrafta hasta kimse de yok...

Düşük WBC ne anlama gelir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2012 Saat 15:58
1- Virütik bir hastalık geçirıyor. Antibiyotik ASLA gerekmez. Vücut direncinin düşmesi ile alakası yok, virütik hastalıkların özelliğidir.
2-İki yaşından sonra 6. Hastalık görülmez, o doktora bir hatırlatında öğrensin.
3- Denizden veya Hava değişikliğinden hastalık olmaz, bu tamamen bizim doktorların uydurmasıdır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.