Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabız olduğu için huysuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabız olduğu için huysuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilek83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: kabız olduğu için huysuz
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2010 Saat 21:52
İYİ AKŞAMLAR BUGÜN YİNE YAZMIŞTIM EŞİM EVDE OLDUĞU İÇİN ŞUANA BEBEĞE O BAKIYOR YAKLAŞIK 14 SAATTİR AYAKTA HİÇ SUSMADAN AYAĞIMDA KUCAKTA HİÇ SUSMADAN DURMADAN AĞLIYOR BEBEĞİM 41 GÜNLÜK 3,5 51 CM DOĞDU 1 AYLIK 4,5 KİLO 55 CM OLDU ÇOK MUTLU OLDUM ÇÜNKÜ HİÇ UYUMAYIP AĞLADIĞI İÇİN BUNLARI YAZARKEN AĞLIYORUM O DA AĞLIYOR PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK GAZINI ÇIKARTIYORUZ ÇOK ZOR BACAKLARINI KARNINA BASTIRARAK ZORLA ÇIKARTIYORUZ ÇIKARTIYOR AMA ÇOK ZOR KAKASINI DA ZORLAYARAK YAPIYOR TAMAM RAHATLADI DİYORUZ AMA RAHATLAMIYOR BİRDE BANYO YAPTIRIYORUZ GECE ILIK UYUR BELKİ DİYE 3 GÜNDE BİR BANYO YAPARKEN FİLENİN ÜSTÜNDE KASILIYOR NEFESİ KESİLİP KIRMIZI OLUYOR 5 6 SN  YANİ BİZ KUCAKLAYINCA DURUYOR 4 GÜN İÇİNDE 1 DOKTORA TAM 4 KERE GÖTÜRDÜM SONRA BAŞKA DOKTORA GÖTÜRDÜM NORMAL DİYORLAR EN SON KAKASINDA KAN GÖRÜLMESİ DİZANTERİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ SÜREKLİ EMMEK İSTİYOR VE HİÇ ÇENESİ YORULMUYOR ÇOK HAREKETLİ NEREDEYSE YANA DÖNECEK AYAKLARINI DİRETİYOR EN FAZLA  YARIM SAAT DURDURABİLİYORUM EMZİRİYORUM NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK YEMEK BİLE YİYEMİYORUM GAZ YAPACAK DİYE NE MEYVE NE SEBZE YİNEDE OLMUYOR BAKLAGİL GAZLI İÇECEK ASLA YİNEDE SUSMUYOR SADECE SU ONU BİLE ILIK İÇİYORUM Bİ KIZIM DAHA VAR 5 YAŞINDA ARTIK İLGİLENEMİYORUM ODA ÇOK ÜZGÜN NOLUR Bİ ÇARE YALVARIYORUM NE YAPIYIM BİLMİYORUM ÜZÜLMEMEK AĞLAMAK ELDE DEĞİL O ÖYLE OLUNCA SİTRESE GİRİYORUM EŞİMDEN BAŞKA YARDIMCIM YOK HER GÜN DÜZELECEK UMUDUYLA YAŞIYORUM OLMUYOR YALVARIRM Bİ ÇARE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Düzenleyen Ayşegül - 02 Kas 2010 Saat 23:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119520
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 09:32
Kucağınıza alın, sırtına ama bezinin üstüne alkış yapar şiddette vurun... Eğer kakası "yeşil" renkte ise, çok emzirdiniz hazımsızlık çekiyor demektir. Çok darda kalırsanız; " Spasmo-Panalgin"  fitilden, en fazla  2x 1/2 makattan koyun. 30. gün bebeklerde "zor kaka" yapma devresi başlar. Ikınıp ıkınıp yapamadığında, pamuklu kulak çubuğunu biraz, sıvı yağa batırıp makatını kurcalayın, hemen yapar. Bu devreniz 20 gün sürer..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.