Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kan değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkan değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: kan değerleri
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 16:22
merhaba hocam 4 yaşındaki kızımda geçmeyen bir öksürük var ve ara ara gece krizleri ve kusmalar yaşıyoruz...sizin tavsiyelerinizle de geçmeyince doktorumuza götürdük ancak belirli birşey bulamadı ve ciğerin temiz olduğunnu söyledi...ancak ventolin ve deloday kullanmamızı söyledi 1 hafta...
kan tahlilleri yaptırdık hocam
RBC değeri 4.87      4.1-4.7
MCH değeri 25.2     26-30
MCHC değeri 32,9   33-35
diğer değerler normal değerler içinde yazmadım...WBC 8,9
Kanda bakılan alerji değerleri de normal değerler arasında çıkmış...
hocam benim kızımın yıllardır geçmeyen öksürüğü var..size bir çok defada sormuştum...tavsiyelerinizi de uyguladım...muayene eden doktorlar ya geniz etine bağlıyorlar ya da alerjik olduğuna...bir de sürekli burun sıkıntılı ya tıkalı ya akıyor...
1- hocam durumumuz nedir? ne yapmalıyız...
2-saçları sarı ve çok cılız...sizce çinko şurup kullansam bir faydası zararı olurmu?

çok teşekkür ederim hocam...iyi ki varsınız...
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119511
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2012 Saat 19:14
WBC dusuk, yani Grip. Ben size soyledim, gecmeyecek, eger atessiz basladi ise, 1 ay surecek. Atesi oldu ise, atesten sonra 2 hafta surer. Sakin Ventolin ve Deloday'i kullanmayin, onlarin istedigi "hastalik tablosunu" kendi elleriniz ile yaratirsiniz. Ben size daha ne diyeyim. Tabiiki allerji gibi sacma sapan laflari edeceklerki, o malum ilaclari verebilsinler ve o firmadan "yaz tatilleri" kazanabilme ihtimalleri olsun. Cinko sizde bir halta yaramaz. Saclari soya cekim. Eger daha evvelki oksuruk durumlarinda  "Kortizonlu sprey" lerden kullandi iseniz, yaza kadar cekeceksiniz demektir.
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 16:00
hocam sadece illiadin kullanmıştım 3 gün...zaten hangi doktor ne verirse versin kullanmıyorum...ha niye güvenmiorsan niye gidiorsunuz diyeceksiniz doktora ama işte çocuk çırpınırken kıyamıyorum bi çare diyorum...hocam inanın yıllardır sizin sözlerinizi takip ediyor ve uyguluyorum...İstanbulda olupta kızıma sizin bakmanızı çok isterdim...
yani hiç bir şey kullanmadan yazı bekleyeceğiz anladığım...

Embarrassedsevgiler...çok teşekkürler hocam...
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119511
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2012 Saat 18:17
Yaptiginiz dogru, en azindan bana "bulgulari" soylemeniz bile daha saglikli karar vermemde yardimci olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.