Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dışkı tutma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdışkı tutma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belinayyalçın06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: dışkı tutma
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 20:07
merhabalar hocam çok acil bilgilerinize ihtiyacım var. kızım tam 2 yaşında kakasını tutuyor yaptıramıyorum resmen yapmamak için geldikçe kendini sıkıyor kan ter içinde kalıyor genede yapmıyor üstüne gitmekte istemiyorum. çok dardayım  bugün 4. günü yapmamasının. ishal olduğu zamanların dışında belki 3 aydır falan böyle. bazen kaçırıyor az bişey kabız olmadığını tuttuğunu ordan anlıyorum. nasıl yaklaşmalıyım yaptırmaya nasıl teşvik etmeliyim bilemedim. kime sorsam onun için yapıcak bişey yok tuvalete yapmaya teşvik et diyor ama kızım onada yanaşmıyor. yapmadığım oyun kalmadı 4. günden sonra artık kakası katılaşıyor bu sefer hiç yapamıyor.. bağırsak düzenleyiciler böyle durumda bi işe yarar mı ne yapayım ben..  Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119520
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 20:55
Bu konu cok konusuldu... siz bu sekilde, ustune dustukce daha beter olacak. Umursamaz gorunun, birakin kendi halletsin, cok cabuk duzelir. Eski mailleri mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
belinayyalçın06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 21:06
bakındım ama ulaşamadım eski maillere. teşekkür ederim tekrar bulmaya çalışıyorum.
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 22:41
Orjinalini yazan: belinayyalçın06 belinayyalçın06 Yazdı:

bakındım ama ulaşamadım eski maillere. teşekkür ederim tekrar bulmaya çalışıyorum.

Aşağıdaki linkte anlatılanlar size yardımcı olacaktır, geçmiş olsun...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.