Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Virüsleri daha boğaz ve burunda öldürmek mümkünmü?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Virüsleri daha boğaz ve burunda öldürmek mümkünmü?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Virüsleri daha boğaz ve burunda öldürmek mümkünmü?
    Gönderim Zamanı: 7 Saat 20 Dakika önce Saat 18:50
Merhabalar hocam,

46 yaşında iki çocuk annesiyim. Son iki senedir geçirdiğim gripler çok ağır geçmeye başladı. Bir önceki yıl grip sonrası troidit oldum, geçen yılda grip sonrası tam iyileştim dedim bu sefer sinüzit oldum ve nabız yüksekliği ve tansiyon yüksekliği problemi yaşadım. Bu yükseklikler ara ara yine oluyor. Yaştan mı yoksa menapoz öncesi dönemde olduğumdanmıdır hiç bilemiyorum. Kardiyolağa gittim sorun yok dedi. Kan tahlili yaptırdım ldl yüksekliği (167) çıktı. Yürüyüşe başladım balık yağı içtim normal değerlerle yaklaştırdım.

Geçen yıl bunları yaşayınca şimdi telrar grip olmaktan çok korkuyorum. Oğlum 10 yaşında ve okuldan hastalık getirebiliyor. Bu sene grip olmamak için ne yapabilirim diye size sormak istedim. Aşağıdaki linkte bir yazı gördüm. Povidon iyot hastalığı daha ilerlemeden durdurabilir mi? Veya daha virüs burun ve boğazdayken çoğalmadan engellemek için birşey yapabilirmiyiz acaba? 

Kekik ve zeytinyağlı boğaz spreyleri var. Onlardan aldım. Gece yatmadan bir fıs yapıyorum. Bazende serum fizyolojik ike burnumu temizliyorum yatmadan hergün. 

Etrafımızda grip veya covid geçiren biri varsa hastalığı virüs çoğalmadan nasıl bertaraf edebiliriz?
Yardımlarınızı rica ederim
Saygılarımla

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.