|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
peymaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ATEŞ VE ÖKSÜRÜKGönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 17:38 |
|
Kadir Bey merhaba! İyi yıllar dilerim öncelikle...
5 yaşında kızım( kilo 29, boy 117 cm) 1 haftadır burun akıntısıyla başlayan balgamlı öksürükle devam eden bir tablo sergiliyor. 2 gündür de 38,5 civarında ateşi var. Dün gece çok kötü hissettiğini söyleyince bir ölçek ibufen verdim, bunun dışında sizin önerilerinizi takip ediyorum. bir kaç gündür ağız kokusu ve dilde beyaz bir tabaka var idi ve sabah halsiz, ateşli, öksüremez( boğazı çok ağrıyormuş)ve sümkürmeye mecali kalmayınca doktora gidelim dedik. Doktorları anlatmama gerek yok size, kan tahlili yapıldı, ciğer filmi istedi de ben şimdilik gerek yok diye istemedim. WBC 11,92 CRP 0,89 çıktı. Doktor bu sonuçlara rağmen viral ama, göğsünü dinledim hırıltıdan endişelendim bu yüzden augmentin yazıyorum dedi. Ben de acaba tahlili niye yaptırdık, geniş spektrumlu antibiyotik vereceksek diyecektim, içimden dedim. Size sorum şu ki; siz ateş,ağız kokusu ve tabaka varsa antibiyotik diyorsunuz, tahlil sonuçlarımız da bunu destekliyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, yeni yılda tüm dilekleriniz kat be kat gerçek olsun dilerim. Saygılar |
|
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 21:08 |
|
WBC:15.5 ustu olsa idi, antibiyotik dusunulurdu!! Zihniyeti goruyorsunuz degilmi?? Ilac firmalari nasilda esir almislar bu sahtekarlari!!! SAKIN: hicbir antibiyotigi kullanmayin. Atesini de, cocuk cok rahatsiz olmuyorsa, dusurmeyin. Bu arada; 12 kilo fazlasi var! 117cm boy; her nekadar, 7 yas boyu ise de, boyuna gore bile, 7.5kg fazlasi var. Et ve sut harici gidalari azaltin.
|
|
![]() |
|
peymaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 12:03 |
|
Varlığınız bile rahatlatıyor, çokk yaşayın sağlıklı yaşayın inşallah!
Ateşi düştü, bugün dünden daha iyi. Bu arada ateşti, doktordu, antibiyotikti derken kendi çocuğumun kilosunu yanlış yazmışım. Doğrusu 21 olacaktı:) Sevgiler, saygılar
|
|
|
payanoglu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 17:36 |
|
Gene de; 4 kilo fazlasi var.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|