| Yazar | 

Konu Arama    Konu Seçenekleri
    | 

mine  

Altın Üye

Durum: Aktif Değil
    Puanlar: 3314
   | 

Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 09:21 | 

| 

evet canım ya arkadaşlar yazılabilecek herşeyi yazmış niye bu kadar stres yapıyorsun rahatla biraz allah ne zaman istemişse o zaman olur sıkma canını olurmu 
  Düzenleyen mine - 21 Tem 2008 Saat 19:29

| 

| 

<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

| 

| 

Ziyaretçi  

Misafir

| 

Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 01:45 | 

esracım,bu aymı,şu aymı diye kendini sürekli şartlandırma canım,bak sana abla tavsiyesi,kendini oyalayacak,çok sevdiğin şeyleri yap.neye yeteneğin varsa,o yönde kendine bir kurs falan bulup başla.hem sürekli ay saymaktan kurtulursun,hem yeteneğini geliştirirsin,hem değişik bir çevre edinirsin veeee inş.sonunda o stresten kurtulacağın içinde,en kısa zamanda inş.bebeğine kavuşursun tatlım.dualarımızdasın.. ben hep niye benimde olmuyor diye düşündüğümde,aklıma"h.z.aişe bile anne olmaya en layık kadınlardan biriyken,Rabbim ona kısmet etmemişte,ben kim oluyorumda böyle düşünüyorum"diye gelirdi.inş.Allahım sanada kısmet edecek ama vakti zamanı dolmamıştır tatlım,sakın kendini üzme olurmu?

| 

| 

esra2901  

Katılımcı Üye

Puanlar: 338
   | 

Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 23:05 | 

| 

hepiniz saolun kıslar şükran ablacm valla ne kadar güzel bi örnek saol zaten bu ayda olmadı artık stres falan yookkk gerçekten rabbim ne zaman uygun görürse sıkmıyorum kendimi dükkana falan gidiyorum oyalanıyorum allah hepinizden razı olsun öptüüümmm hepinizi ve tatlı bebişlerinizi

| 

| 

| 

| 

zeynep  

Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
   | 

Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 23:50 | 

| 

hayırlısı olsun canım bir dahaki sefere ümidini hiç kaybetme ve bol bol dua et

| 

| 

ALPELLA  

Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
   | 

Gönderim Zamanı: 29 Tem 2008 Saat 09:17 | 

Canım benim yeni gördüm burayı hayırlısı olsun birtanem en kısa zamanda sağlıkla bebeğini alırsın inşallah ,

bu arada doğum yaptın mı bilmiyorum    

| 

| 

Ege Berk  

Katılımcı Üye

Puanlar: 581
   | 

Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 21:54 | 

| 

esracım seni çok iyi anlayabiliyorum ama dediğim gibi hangi ay bu ay acaba hamile kalacakmıyım sorusunu sormadın o ay hamile kalırsın emin ol bence beyinle alakalı ve herşeyin zamanı var o zaman fakit gelmediği sürece hiçbirşey olmaz...sabırlı ol canım bol dua hayırlısı olsun inşallah...

| 

| 

| 

| 

peperutka  

Elmas Üye

Puanlar: 5690
   | 

Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 13:46 | 

Yaa evlenmeden oncede cocukları severdım ama evlendım acayıp cocuk manyagı oldum ne bu ıstek yarabbbım   

| 

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <

| 

|