|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ilaclarGönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 16:14 |
![]() Bu receteler 18 aylik boy ve kilolari normal erkek IKIZ yegenlerime ait.
SIKAYETLER: 37.5 ates, acilamayan burun tikanikligi, huzursuz , aglamakli istahsiz .devlet hastanesinde bu receteler verilmis . Ikiz olduklari icin biri birinin ikincisi digerinin. Tesekkurler.saygilar. Düzenleyen kıvanç - 23 Kas 2015 Saat 16:20 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 18:58 |
|
Her zaman uygulanan sahtekarligin, 1.Safhasi ilaclari...
Turkiye'de yaygin olatrak uygulanan bu sahtekarligi cok anlattim... - Sahtekarligin 1. Safhasi: Oksuren her Hastaya; Aferin, Peditus, Mucoral, Asist gibi suruplar verilir. Ilk once iyilesir gibi olan hasta, bu "Sahte iyilik" halini takiben, 5-7 gun sonra daha beter vaziyette doktora gider. - Sahtekarligin 2.Safhasi: Hastaya, Ventolin surup, Flixotide veya Nasonex gibi kortizonlu spreyler ve Zyrtec gibi allerji suruplari verilir. Gene, 3-5 gunluk bir "sahte iyilik" halini takiben, hasta ilk safhadakinden daha beter durumda, Zyrtec benzeri allerji surubunun balgam koyulastirici etkisi ile tikanarak hastaneye kaldirilir. - Sahtekarligin 3. Safhasi: Gaye hasil olmustur....Hastanede Ventolin sprey, ve Flixotide sprey kullanilarak, suni olarak, bronslar acilir, gene suni olarak, "sahte bir iyilik" hali yaratilir... Artik aile cocuklarinda Astim olduguna iyice kanmislardir, onlerine ne koyarlarsa, YERLER - Sahtekarligin 4.Safhasi: Artik hastanin; "yolunma" safhasi gelmistir, o hastanede ne kadar tahlil varsa, ne kadar cihaz varsa, hepsi hastaya tatbik edilir...Eger birde cocuk 3 yasindan buyuk ise, kesinlikle Geniz eti ve Bademcikler alinir, kulaklara tup takilir. .. Turkiye'deki butun hastaneler, Kredi borclarini bu sekilde odemektedirler. Ya hastaya kazik atilir, yada devlete. Vatanimiza, milletimize hayirli olsun!!! Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullansinlar. Eski mailleri mutlaka okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2015 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 19:03 |
|
Tamam hocam ama bu hastahane HASEKI EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI?
Devlet hastanesi doktorlarida bilmeden sizin yazilarinizdan bihaber ailelere standart yaxdiklari recete. Ben 5 yillik uyenizim heryazinizi hergun duzenli okuyor uyguluyorum.iki cocugumun birini sayenizde buyuttum.beni iki gun once verdiginiz tedaviyle iyilestirdiniz.Allah razi olsun AMA. Okumakdan aciz yakinlarima anlatamiyorum. Düzenleyen kıvanç - 23 Kas 2015 Saat 19:12 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 19:17 |
|
Haseki olmasi bir sey degistirmez.. Neticede, Isportadaki supruntu doktorlarin tamami bunun gibi; Universite hastanelerinde yetisiyor..
"Bu kadar cahillik, ancak TAHSIL ile mumkundur." sozu ne kadar dogrudur!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|