Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 gündür ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5 gündür ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hulya125 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulya125 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 gündür ateş
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 10:08
merhaba hocam
2 yaşındakı kızım 5 gündür ateşli hiç bı mudahale yapmadık simdiye kadar. grip oldugunu düşündüğüm için. ateşi de 38-38.5 lardaydı zaten ateşi de hiç düşürmedik. ama dun geceden beri durumu kötüye gidiyor. ateş 39.5-40 lara cıktı. yemiyor içmiyor kusuyor. son 24 saattır kötüleşti.3-4 gun de iyileşir derken daha da ateş yukseldı ve daha cok halsızlık kusma oldu. napsam ki hiç bilemedim hocam.
Yukarı Dön
hulya125 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulya125 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 10:43
hemogram baktık LÖKOSİTİ 7.7 , diger monosit lenfosit nötrofil hep normal. 5. gün durumunun kötüye gıtmesı canımı sıktı ben düzelmesini beklerken. ama wbc sı düşükken bılıyorum bırsey yapmayın dıyeceksınız. ne kadar daha sürer dahada kötüye gıder mi?ŞU ANA KADAR  gecmesi gerekmıyormuydu. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119440
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 18:35
Muhtemelen, ben cevap yazarken kizinizin atesi dusmus olacak.. genellikle Griplerde ates: 4-5 gun surer.
Nadiren, 1 hafta surenler de vardir. AMA burada esas olan, WBC'nin dusuk olmasidir.

Grip seyri esnasinda, bakterile bir hastalik ilave olabilir. O zamanda, ates yaninda; Agiz kokusu ve dilde pas baslar.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.