|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ccen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bebeğin gelişimiGönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 09:43 |
|
Kadir bey merhaba. Benim oğlum 3.5 aylık. Boy. 63 cm, kilo. 6.100(2.740 doğdu) baş çevresi. 40.5. Sadece anne sütü alıyor. Doktor kontrolünde doktor yazın sutumun azalabilecegini ve meyve suyu vermemi söyledi. Ayrıca kemikleri için de danone benzeri şeylerden vermemi söyledi. konak için de zaditen damla ve betnovate losyon verdi. Ve bunların hepsi bana çok saçma geldi. İlaçları almadim ve o hazır şeyleri kullanmayı düşünmüyorum. sizce gelişiminde bir sıkıntı var mi? Kemiklerinde ne problem olabilir onları yemeye neden olabilecek?
Bir de oğlumun kafasının arkasında parmakla elleyince anlaşılan çok hafif bir çukur var. Bir doktor daha görmeden beyin cerrahina gidin dedi. Diğeri normal dedi.kafatasindaki kemikler karşı karşıya geldiğinde aradaki boşluk dedi. Böyle bir şey var mi, bu durum normal mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 18:11 |
|
Bundan daha sacma bir sey tabiikide olmaz... Sanki Afrika veya Arabistandaki annelerin sutu hic olmuyor.. Laf olsun, torba dolsun.. SAKIN; konak icin o ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Sadece her gun banyo yaptirin, sacli deriyi tirnak uclari ile kaziyarak yikayin ve SAKIN, terletmeyin. SAKIN: ne Danone, nede benzeri bir seyi sakin baslamayin. 2cm boy fazlasi var. Kilosu, dogum kilosuna orantilandiliginda; kilo alisi gayet iyi. Bas cevresi; 3.5kg doganlara oranla; 1.5cm kucuk, bu da normal sayilir. Kafatasinin arkasi normal. Ugrasmayin.. Nereden de bulursunuz bunlari!!!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|