|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynep canan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: persentil değeriGönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 21:08 |
|
Hocam merhaba,
8 aylık oğlumun gelişimi ile ilgili danışacaktım.Sadece anne sütünü 4 ay alabildi sütüm azaldığı için mama takviyesine başladık. Mamadan öce kusmaları oluyordu ama sonrasında çok fazla arttı(tabiki reflü diyip ilaç verdiler kullanmadım). 6. ay oldu ek gıdalara başladık kusması birazda olsa hafifledi 8. ayda azaldı.Uykusu çok az gündüz uykusu yarım saat gece saat başı kalkıyor eski maillerdeki tavsiyelerinizi denedim fayda sağlamadı.Yüzündeki atopik dermatite bağlı olarak kaşınıyor bu sebeple uyuyamıyor dendi.mustela nemlendirici kullanıyorum alevlenince ultralan. Benim sormak istediğim 4. aydan sonra kilo alımı çok azaldı. Eski maillere baktım süt alımını 600 ml tamamlayın denmiş muhallebi yoğurt anne sütü cicibe derken anca tamamlıyordur Kilo alımını nasıl artırabilirim.Sağlık ocağına her gidişimde zayıf persentil aşağısı deniyor çok üzülüyorum.Bu ayda almış gibi durmuyor değerli yorumlarınızı bekliyor iyi çalışmalar dilerim... Not:doğum kilosu 3550 51 cm 4.ay 5900 5.ay 6300 6.ay 6900 7.ay 7300 boy 65 cm baş 45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 18:28 |
|
800 gram eksigi var. Muhim olan, azda olsa her ay kilo almasidir.. Azda olsa, her ay kilo aldigi surece cok kafaniza takmayin.
|
|
![]() |
|
zeynep canan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 22:04 |
|
Hocam uykusu ve yemesi için bu yaşta sipraktin kullanabilirmiyim?kaç ölçek olmalı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 May 2016 Saat 18:42 |
|
5 gun bir deneyin... Gunde;2x yarim olcek(2.5ml) verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|