| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| akasya2213   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı akasya2213 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: çocukta ani korkma Gönderim Zamanı: 19 Tem 2016 Saat 10:14 | 
| 
   hocam belki sorum komik gelecek fakat benim için çok önemli, öyleki bütün gece ağlamaktan uyuyamadım. sorun şu: oğlum dün gece aşırı bir korkuya maruz kaldı. dehşete kapıldı. bağıra çağıra ağladı.  daha önce çok eğlenerek oynadığı oyuncağından korktu yanıp sönen bir palyaço burnu. korkusunun nedeni de Türkiye de son günlerde yaşanan patlamaya yakından şahit olması. sanırım ışık ona bunu hatırlattı. v benim eşşek kafam bunu düşünemedi:((  beni burnumda oyuncakla görünce bağırarak kaçmaya ağlamaya babasına sarılmaya koştu. bizi duymadı bile. acaba beynine ya da ne bileyim ruhuna kalıcı zarar geldi mi?? mesela belki şehir efsanesi ama annem çocuk çok korkarsa sarılık olur derdi???? tek korkum ben oğluma zarar verdim mi? çok üzgünüm..... şimdiden teşekkür ediyorum | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Tem 2016 Saat 18:47 | 
| Bazi viral,ATESLI hastaliklardan sonra; (Enfeksiyoz Mononukleoz ve bazi Coxsackie turlerinde) haftalarca sure boyle sikayetler olabiliyor.  Eger cok sik olursa; aksamlari yatmadan once 1 olcek(5ml) Atarax surup icirin.Korku ile sarilik arasinda bir baglanti yoktur. Anadolu uydurmasidir. Eskiden  boyle korkanlarda birde, "Kan aldirma" islemi  yapilirdi.  Sakin baska bir sey yapmayin, SAKIN kimseyi dinlemeyin.  | |
|  | |
| akasya2213   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı akasya2213 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Tem 2016 Saat 20:23 | 
| 
   Hocam bugünde karnım ağrıyor diye tututturdu dudakları bembeyaz acaba ilişkili olabilir mi.
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 19 Tem 2016 Saat 22:51 | 
| 
   OLABILIR.. Sakin antibiyotik veya agri /ates kesici ilac kullanmayin. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |