| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| sevcanerk   Üye   Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı sevcanerk Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Acil(beta) Gönderim Zamanı: 15 Ara 2017 Saat 17:20 | 
| 
   Değerli doktorum ablamın 8 yasindaki kızı beta olmuş  dün ateşi vardı bugün tahlil yaptırdılar dünden buyana  31 aylık oğlum ile birlikteler şuan için oğlum iyi ama ona geçmiş  olma ihtimaline karşın hemen ogluma antibiyotige  başlayalım mı  Ablamın 23.5 kiloluk kızına Dr largopen 400 10 gün 1 bucuk ölçek sabah akşam demiş uygun mu siz iğne  diyorsunuz biliyorum ama çocuklara vurduramicaz. | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ara 2017 Saat 18:31 | 
| 
   Kusura bakmayin...  10 seneden beri anlatiyorum, yeter artik!!!  
    | |
|  | |
| sevcanerk   Üye   Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı sevcanerk Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 15 Ara 2017 Saat 18:54 | 
| 

Doktorum kusura bakmayın aslında yazılarınizi okuyorum sayenizde ogreniyoruz hep ama anne olarak  çok korktum biran  ve ogluma geçmis olma ihtimaline karşı antibiyotik kullanmalı miyim diye sormak istemiştim bununla ilgili yazı goremedigim için  tekrar kusura bakmayın lutfen Düzenleyen sevcanerk - 15 Ara 2017 Saat 20:57 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |