| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| melekduygu   Üye   Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı melekduygu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Düşmeyen Ateş Gönderim Zamanı: 22 Haz 2016 Saat 13:32 | 
| 
   http://i.hizliresim.com/y4qY8a.jpg
 Kadir hocam merhaba, Kışı hastalıksız geçirdik derken, 36 aylık oğlumun dün geceden beri ateşi düşmedi, ağız kokusu da mevcut olduğu için bugün kan sayımı yaptırdım, bilginizi almadan herhangi bir ilaç almak istemedim. Bu sonuçlara göre ne yapmamı önerirsiniz hocam, çok teşekkür ediyorum şimdiden, siz olmasanız napardık bilmiyorum. Sevgiler, saygılar | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 Haz 2016 Saat 19:35 | 
| WBC, sinirda... Ates yaninda; Agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi varsa, Aug...tin400 gunde:2x1  olcek(5ml) baslayin..
Bu bulgular yoksa, ilac gerekmez.. Anemiside YOK... Kullanilan "referans araligi" ERISKIN ler icin... 
 | |
|  | |
| melekduygu   Üye   Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı melekduygu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 Haz 2016 Saat 19:43 | 
| 
   http://i.hizliresim.com/y46PWj.jpg
 http://i.hizliresim.com/6naZBv.jpg Kadir hocam dilinin durumu bu şekilde, özür dilerim unuttum onu göndermeyi, çok teşekkür ediyorum hocam | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23 Haz 2016 Saat 18:45 | 
| 
   Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor. 
    | |
|  | |
| melekduygu   Üye   Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı melekduygu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 23 Haz 2016 Saat 21:58 | 
| 
   Kadir hocam şimdi gördüm son mesajınızı, iki doz verdim, sabah ve akşam, zaten akşam verdiğimin yarısını içiremedim, Boğazı ağrıdı bütün gün, kızarıklık ve şişlik var, çok huzursuz oldu, ikinci doz antibiyotikten sonra Ateş düştü ve biraz hareketlendi, ilk defa antibiyotik kullandık, keseyim mi o Zaman bu durumda Kadir hocam? Çok çok teşekkürler, iyi ki varsınız🙏🙏🙏
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 18:01 | 
| Basit bir Gripal enfeksiyon, zaten havalar sicak oldugundan, cok cabuk iyilesir.  Agri cok olursa; Tantum Verde Sprey kullanabilirsiniz. 
 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |