| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| cennettekus   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı cennettekus Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: yardim edin lutfen dil paslimi?? Gönderim Zamanı: 10 Mar 2016 Saat 18:32 | 
| 
   http://i.hizliresim.com/WkYYmL.jpg
 hocam 1 haft once oglum ateslendi  kizimdan streptekok oldugunu dusunerek direk penisilin 6-3-3 yaptirdim cunki 3 gun once kizimdan bulasmis.oldugunu dusundum o penisilinle bir anda iyilesmisti..  oglumun bogazi bembeyaz iltihapti buna dayanarak deposilin yaptirdim ama 1 hafta olacak etki etmedi igne oglum cok az yiyor ishal ve kusuyor 2 gun once bactrime basladim fakat fayda etmedi hala atesi 38in ustunde bogulur gibi oksurmeye basladi genzi tikali ve ne yese kusuyor dili sizce paslimi bactrim bogaz enfeksiyonlarinda fayda etmiyor sanirimki oglumdada cok fayda etmedi bactrimi birakip baska bir antibiyotige baslamalimiyim agizda kotu koku var dilde kalin pas tabakasi var fakat 5 gun bekledim atesi duser diye 6. Gundeyiz dolven novalgin verince iyi etkisi gecince tekrar yukseliyor atesi... | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Mar 2016 Saat 06:39 | 
| 
   Streptokok ile alakasi yok. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |