| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| nurogretmen   Üye   Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı nurogretmen Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: ateş Gönderim Zamanı: 05 Tem 2014 Saat 19:37 | 
| 
   doktor bey, 16 aylık kızım iki gündür ateşli. 38-38buçuk arasında değişiyor, dilinin üstünde hafif bir beyaz tabaka var,ama ağız kokusu yoki dakikada solunumu 40ı buluyor... geceleri daha ağır ve uykusuz geçiriyoruz. gündüzler biraz daha iyi ama hep ağlamaklı hep mızmız, hiçbir şey yemiyor, sadece memede. çoook yorulduk, hem o hem ben   doktora götürmedim, size sormak istedim önce şüphelendiğim şey, ben 1 hafta önce normal musluk suyu içirmeye başladım. acaba bir çeşit mikrop kapmış olabilir mi? daha önce sadece kaynamış soğumuş su içiriyordum. aklıma başka bir şey gelmiyor. sizce ne olabilir? | |
|  | |
| nurogretmen   Üye   Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı nurogretmen Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Tem 2014 Saat 19:46 | 
| 
   hocam bu arada her iki gece de calpol verdim, ikinci gece dolven de verdim. ama inatçı bir ateş ki etki etmedi ilaçlar , ya da az mı veriyorum anlamadım (yarım ölçek) sadece bu sabah 1 kez aşırı terledi, ve ısısı normale döndü. bu da 3-4 saat idare etti. sonra ateş gene yükseldi....    muhtemelen cevabı yarın sabah yazabileceksiniz... bakalım bu gece bizi neler bekliyor  | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119413 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 06 Tem 2014 Saat 00:56 | 
| 
   Musluk suyundan mikrop kapsa, "ISHAL" olurdu..Gripal bir hastalik geciriyor, sakin antibiyotik vermeyin... Alt Forum yazilarini okuyun.  
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |