|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KorkuGönderim Zamanı: 01 Eyl 2016 Saat 23:58 |
|
Hocam yine ben. İyi günler. Saygılar sevgiler
Hocam oğlum 14 aylık şuan. Bir yaşına değin çok sosyal ortamı olmadı bir bana bir duvara bakarak buyudu diye tabir ederim hep. Kimselere gitmezdi, kimseye kendini sevdirmezdi, dokundurmazdi. Kendi emsalleri ya da bi iki yaş büyükleri çığlık atsa ya da özellikle kendine doğru bagirsa (ki bu bir sevgi gösterisi de olabiliyordu) ağlıyor du hemde iclene iclene. Hocam arkadaşım gelmişti kızı oğluma yaşıt gidene kadar onlar gözünün yaşı kuruması. Oğlum büyüklere kendini sevdirmezdi ama emsallerini görünce onlara yaklaşır ilgi gosterirdi ama çığlığı ya da azari duyunca boynunu büküp içli içli aglardi. Bir ay kadar annannede kalabalıkta kaldık epey sosyallesti. Ama bu cigliktan dolayı ağlaması geçmedi Hocam. O çocuklara bakıyorum onlar öyle değil ama benim oğlum böyle ne yapmam lazım, hiç emsallerini uzaklaştırmayı mi yoksa sürekli sağlamasına göz mü yumayim. Psikolojisini nasıl etkiliyor bu durum. İlerde karakterinde kalici izler olur mu. Umarım derdimi tam olarak anlatabilmisimdir Hocam. Selamette kalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2016 Saat 05:58 |
|
Bilemem.. Psikolog icinde biraz erken. Krese baslamadan 1 sene evvel ( devam ederse) gosterin.
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2016 Saat 12:25 |
|
Hocam peki kişisel fikrinizi paylaşın misiniz benle oyle bi ortamdayken bu duruma maruz mu bıraktım , alissin diye yoksa o ortamlara hiç mi sokmayayim. Emsal Kuzenleriyle felan yanyana getirmeye korkar oldum Hocam ya. Bi oneriniz var mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2016 Saat 19:19 |
|
Yok, yumurtadan boyle cikti... Vardir soyunuzda boyle hircin kimseler, onlara cekmistir. Zamanla duzelecek..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|