| Yazar |    Konu Arama  Konu Seçenekleri | 

| saklibahce   Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
 Puanlar: 410
 |  Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 16:32 | 

| 

|  hilal Yazdı: 

Benim oğlum 5 yaşına giricek nerdeyse,doğduğundan beri bunu kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım çok memenumum.|  saklibahce Yazdı: 

bu çok önemli bir konu bence.  ben bi şampuan aldım kuzuma, denedim hakikaten göz yakıyormu yakmıyor mu diye, hafif yakıyo sanki. beni etkiliyorsa kuzumun o hassas gözlerini ciddi ciddi yakar gibi geldi.    isim vermeyelim kabul ama baş harfini yazmanında bi sakıncası olmaz herhalde ayşegülcüm      kullanan varmı o şampuanı?  | 
 | 
   belki o da bebeğe göre, kişiye göre değişiyordur...  | 

|  | 

|  | 

| hilal   Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
 |  Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 17:10 | 

| 

|  saklibahce Yazdı: 

|  hilal Yazdı: 

Benim oğlum 5 yaşına giricek nerdeyse,doğduğundan beri bunu kullanıyorum,hiç bir sorun yaşamadım çok memenumum.|  saklibahce Yazdı: 

bu çok önemli bir konu bence.  ben bi şampuan aldım kuzuma, denedim hakikaten göz yakıyormu yakmıyor mu diye, hafif yakıyo sanki. beni etkiliyorsa kuzumun o hassas gözlerini ciddi ciddi yakar gibi geldi.    isim vermeyelim kabul ama baş harfini yazmanında bi sakıncası olmaz herhalde ayşegülcüm      kullanan varmı o şampuanı?  | 
 | 
  Ewt çocuktan çocuğa değişiyor,zira bana kokusu şuan piyadaki bi çok bebek şampuanından iyi geliyor nedense..Dediğin gibi kişisel olabilir..Yanlız hepsi bi yana ci..oo bi yana o apayrıda,accık pahalı o yüzden şeyedemiyom   | 

| 
     Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
     | 

|  | 

| saklibahce   Katılımcı Üye

Puanlar: 410
 |  Gönderim Zamanı: 08 Nis 2011 Saat 17:17 | 

| 

|  hilal Yazdı: 

Ewt çocuktan çocuğa değişiyor,zira bana kokusu şuan piyadaki bi çok bebek şampuanından iyi geliyor nedense..Dediğin gibi kişisel olabilir..Yanlız hepsi bi yana ci..oo bi yana o apayrıda,accık pahalı o yüzden şeyedemiyom|  saklibahce Yazdı: 

|  hilal Yazdı: 

| 
  | 
   | 

|  | 

|  | 

| lagrima   Kıdemli Üye

Puanlar: 624
 |  Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 23:14 | 

| 
   ben chic..o aldım şampuan falan ama onunla devam edemem sanıyorum da..in alırımkanımcaama bilemiyorum tabi.. seba..ed çok pahalı olur ama indirim olursa ikisini dealırım. gerçidoğmamış bebeğedon biçiyom beki saçına iyi gelmicek bilmiyorum :D
    | 

| 
     Rabbim sana emanet!! | 

|  | 

| murti43   Üye

Puanlar: 12
 |  Gönderim Zamanı: 17 Nis 2013 Saat 17:06 | 

| 

bebe şampuanları deneyin. gözleri yakmıyor.  
 sitenizin reklamini lütfen yapmayalim 
 Düzenleyen yasemin - 17 Nis 2013 Saat 18:38
 | 

|  | 

| sedesa   Altın Üye

Puanlar: 256
 |  Gönderim Zamanı: 26 Nis 2013 Saat 17:04 | 

| 
   Ben de bü....n kullanıyorum.... Memnunum.... İndirimleri takip ediyorum... Sık sık oluyor.... Bir kere sampuanim bitti ben de kullandım kendi sacım icin ve yumuşacik yaptı boya olduğu halde.... Şimdi kendime de ondan alıyorum.....meyvelisinden.... Da....n kullanmıştım ilk oğlumda ve kazık gibi yaptı.... Kokusu da cok rahatsız ediyor beni... İslak mendiliyle uzun sure kaka temizleyince onunla bagdaştirmişim kokusunu...:)))
    | 

|  | 

|  |